Terwijl de markt een stevige klapper maakt, blijft er een positief geluid klinken. Nieuwe whales die worden geboren en Bulls die inzetten op een blijvende run met een positief uiteinde tegen jaarwisseling. Hier een opsomming van het geluid die als muziek in de oren hoort te blijven klinken:

Nieuwe SHIB whale koopt 171 miljard tokens

Volgens WhaleStats is de cryptomarkt onlangs getuige geweest van de geboorte van een nieuwe SHIB whale. Een dag geleden kocht de anonieme marktspeler voor $ 6 miljoen aan Shiba Inu munten. Elf uur na de voltooiing van de eerste bestelling, besloot hij of zij om nog eens $2,3 miljoen aan tokens te kopen toen Shib daalde naar $0,000048. In totaal bezit de walvis nu 171 miljard tokens.

Bitcoin bulls zetten in op $100.000-$200.000

Volgens de laatste marktgegevens zetten meer handelaren in op Bitcoin-calls van $100.000. Dat betekent echter niet per se dat ze geloven dat de munt die prijs bereikt. De huidige open rente voor $100.000 calls blijft op $500 miljoen staan, naast de $200.000 calls die $380 miljoen aan open rente hebben. In totaal hebben handelaren meer dan $1,3 miljard ingezet op Bitcoin, op weg naar $100.000 tegen het einde van het jaar.

Begin direct! Maak een account

Shiba Inu geïntegreerd door CoinGate

CoinGate, de Litouwse cryptobetaal processor, heeft aangekondigd dat het de Shiba Inu cryptocurrency heeft geïntegreerd. Vanaf nu kan iedere CoinGate gebruiker de memecoin accepteren, kopen, verhandelen of uitgeven. Daarnaast is het voor SHIB-houders ook mogelijk om cadeaubonnen te kopen of verzilveren

Bitvavo
Koop voordelig 156 verschillende cryptocurrencies bij Bitvavo

CoinGate blijft een van de meest prominente cryptobedrijven in de Baltische regio, met een 50-koppig team nadat het een aanzienlijke groei heeft doorgemaakt vanwege de aanhoudende bull run.

Cryptocurrency traden kan heel lucratief zijn. Lees meer over traden in de crypto trading gids of ga direct naar de website van Satoshi Trading Bot voor automatisch handelen met een crypto trader.

Word lid van de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen en lees hier meer Crypto nieuws.