De Senaatskandidaat wil dat de VS stelling neemt tegen China door Bitcoin als reservevaluta te gebruiken

Blake Masters, chief operating officer bij Thiel Capital, beweert dat de Amerikaanse regering Bitcoin zou moeten kopen als een strategische reservemunt nadat China het (weer) ging verbieden.

Masters, die momenteel in de running is voor een zetel in de Amerikaanse Senaat om de staat Arizona te vertegenwoordigen, kondigde ook aan dat zijn campagne nu donaties accepteert in de grootste cryptocurrency:

“Ik vergeef het mijn HODL’ers dat ik er wat Satoshi’s op na houdt. Het is voor een goed doel”.

Blake Masters, chief operating officer Thiel capital

Masters zal het tijdens een Republikeinse voorverkiezing moeten opnemen tegen Arizona’s procureur-generaal Mark Brnovich, zonne-energie zakenman Jim Lamon, en andere kandidaten.

De durfkapitalist wordt gesteund door miljardair Peter Thiel en Fox News presentator Tucker Carlson sinds hij begin juli zijn kandidatuur voor de Senaat bekendmaakte.

De race in Arizona kan de GOP helpen haar Senaatsmeerderheid te heroveren als een van de kandidaten erin slaagt voormalig astronaut Mark Kelly in 2022 af te schudden.

Zoals eerder gemeld, noemde aftredend GOP senator Pat Toomey onlangs China’s “autoritaire optreden” tegen crypto “een grote kans” voor de VS:

Het is ook een herinnering aan ons enorme structurele voordeel op China.

Cryptocurrency traden kan heel lucratief zijn. De koersschommelingen (volatiliteit) van de markt zorgt ervoor dat in korte tijd goed rendement kan worden behaald. Lees meer over traden in de crypto trading gids of ga direct naar de website van Satoshi Trading Bot voor automatisch handelen.

Wordt lid van de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen.

Lees hier meer Cryptocurrency nieuws.