SEC stelt beslissing over Bitcoin-ETF’s Direxion uit tot september

//SEC stelt beslissing over Bitcoin-ETF’s Direxion uit tot september

SEC stelt beslissing over Bitcoin-ETF’s Direxion uit tot september

De Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) heeft de beslissing over het wel of niet goedkeuren van vijf aanvragen voor Bitcoin-gerelateerde exchange-traded funds (ETF’s) uitgesteld tot september. Dat blijkt uit een officieel document van de US Government Publishing Office dat op 24 juli vrijgegeven werd. De aanvragen werden in januari ingediend door de beleggingsfirma Direxion Investments.

De Commissie vindt het gepast om een langere periode toe te wijzen waarin de aanvragen voor wijzigingen van de regelgeving goed- of afgekeurd zullen worden, zodat de Commissie voldoende tijd heeft om deze voorgestelde regelwijziging te overwegen. Zodoende stelt de Commissie […] 21 september aan als de datum waarop de Commissie de voorgestelde regelwijziging goed- of afkeurt.

De uitgestelde ETF-aanvragen van Dirextion, staan los van die van VanEck, SolidX en de CBOE. Naar verluidt zal de SEC daar op 10 augustus uitspraak over doen.

De prijzen van Bitcoin bleven dinsdag stijgen, en het is goed mogelijk dat het optimisme over een mogelijk startschot voor ETF’s de BTC-markt voedt.

Bron Crypto Insiders

By |2018-07-26T07:59:39+00:00juli 26th, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie