SEC ‘Crypto Mom’: vertraging in Crypto regulering kan meer vrijheid voor technologie bieden

//SEC ‘Crypto Mom’: vertraging in Crypto regulering kan meer vrijheid voor technologie bieden

SEC ‘Crypto Mom’: vertraging in Crypto regulering kan meer vrijheid voor technologie bieden

Een commissaris van de Securities and Exchange Commission (SEC) van de Verenigde Staten (SEC) zei vrijdag 8 februari dat de vertraging bij het vaststellen van crypto regulering meer vrijheid voor de industrie biedt om op eigen benen te staan.

Heister Peirce, die algemeen bekend staat als de “Crypto moeder” in de gemeenschap vanwege haar afwijkende mening tegen het besluit van de SEC om een ​​Bitcoin exchange traded fund (ETF), voorgesteld door de Winklevoss tweeling, te verwerpen, maakte de opmerkingen in een toespraak over de kwesties van Staatsreglement aan de University of Missouri School of Law.

Bespreken van de huidige vertragingen bij het leveren van een duidelijker wettelijk kader voor crypto, Peirce gaf aan dat ambiguïteit niet zo slecht is. Zo legde ze verder uit:

“We kunnen misschien duidelijkere lijnen trekken als we meer blockchain projecten zien groeien. Vertraging bij het tekenen van duidelijke regels kan feitelijk meer vrijheid voor de technologie bieden ​​om tot zijn recht te komen. ”

De commissaris merkte op dat het proces van het reguleren van een nieuwe industrie lang kan duren en benadrukt dat de SEC adequaat moet handelen om de industrie in staat te stellen te evolueren zonder de huidige wetten in gevaar te brengen:

“Als we naar behoren handelen, kunnen we innovatie op deze nieuwe grens mogelijk maken zonder de doelstellingen van onze effectenwetgeving in het gedrang te brengen – beleggers beschermen, kapitaalvorming faciliteren en zorgen voor eerlijke, ordelijke en efficiënte markten.”

Aan de andere kant vindt overregulering soms wel plaats, klaagde Peirce. Ze verklaarde dat handhavingsacties niet haar voorkeursmethode zijn om verwachtingen te stellen aan crypto investeerders. Bovendien voegde ze eraan toe dat sommige cryptoprojecten simpelweg geen vooruitgang kunnen boeken binnen het bestaande kader, omdat ‘effectenwetgeving hen onwerkbaar maakt’.

Peirce is ook van mening dat de SEC soms te aarzelend is in het omgaan met cryptoprojecten en dat beleggers die bereid zijn om geld in te zamelen, misleid kunnen worden door deze buitensporige voorzichtigheid:

“We verwijten beleggers terecht dat ze blindelings springen op alles wat met crypto is gelabeld, maar soms lijken we even impulsief te zijn in het weglopen van alles wat als crypto is aangemerkt. We zijn het beleggers verplicht voorzichtig te zijn, maar we zijn het hun ook verplicht hun beleggingsuniversum niet te definiëren met onze voorkeuren. ”

Peirce concludeert dat het Amerikaanse Congres de dubbelzinnigheden met betrekking tot crypto kan oplossen door simpelweg te eisen dat ten minste enkele digitale activa als een afzonderlijke activaklasse moeten worden behandeld.

Did you like this?
Tip Kevin Koolmees with Cryptocurrency

Donate Bitcoin to Kevin Koolmees

Scan to Donate Bitcoin to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some bitcoin:

Donate Bitcoin Cash to Kevin Koolmees

Scan to Donate Bitcoin Cash to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send bitcoin:

Donate Ethereum to Kevin Koolmees

Scan to Donate Ethereum to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some Ether:

Donate Litecoin to Kevin Koolmees

Scan to Donate Litecoin to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some Litecoin:

Donate Monero to Kevin Koolmees

Scan to Donate Monero to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some Monero:

Donate ZCash to Kevin Koolmees

Scan to Donate ZCash to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some ZCash:
By |2019-02-11T07:35:41+00:00februari 11th, 2019|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

Leave A Comment