Satis Group “voorspelt” toekomst verschillende cryptocurrencies

//Satis Group “voorspelt” toekomst verschillende cryptocurrencies

Satis Group “voorspelt” toekomst verschillende cryptocurrencies

Satis Group, naar eigen zeggen het “belangrijkste ICO-adviesbureau”, heeft een nieuw rapport uitgebracht waarin het probeert te voorspellen hoe de markt voor cryptocurrencies zich zal ontwikkelen in de komende 10 jaar. Het rapport schat dat Bitcoin (BTC) volgend jaar tegen de $33.000 waard zal zijn en over 10 jaar maar liefst $143.900.

Het rapport, geschreven door Sherwin Dowlat en Michael Hodapp, onderzoekers bij Satis Group, is het laatste deel van een vijfdelige analyse van het cryptocurrency-ecosysteem. Dit keer wordt de waardering van de crypto-markt behandeld en wordt onderzocht of deze waardering overeenkomt met de daadwerkelijke prijzen van de onderliggende tokens.

In het rapport wordt voor tien verschillende cryptocurrencies een voorspelling gedaan van wat de prijzen ervan zullen zijn over 1, 3, 5 en 10 jaar. De onderzoekers zeggen deze voorspellingen te bepalen aan de hand van de onderliggende tokens in plaats van speculatie, maar in het onderzoek wordt niet heel duidelijk hoe zij nou precies tot hun voorspellingen gekomen zijn. Kijkend naar de uitkomsten van het onderzoek zou men de onderzoekers misschien ook wel van enige vorm van subjectiviteit kunnen beschuldigen.

satis_group_voorspelt_toekomst_verschillende_cryptocurrencies_grafiek

Monero (XRM) is ongetwijfeld de grote winnaar over tien jaar, als we het advies- en onderzoeksbureau moeten geloven. De token zou binnen vijf jaar van $103 naar bijna $18.000 stijgen en over tien jaar bijna $40.000 waard zijn, wat neerkomt op een stijging van 38.391%. Het is een beetje kort door de bocht om te stellen dat het door de beweringen in dit rapport komt, maar het valt wel op dat Monero als enige van de grote cryptocurrencies, op het moment van schrijven een stijging van dubbele cijfers laat zien op CoinMarketCap.

De toekomst van Ripple (XRP) is minder rooskleurig volgens het rapport van Satis Group. Van de $0,30 dat het momenteel waard is zou vanaf volgend jaar al nagenoeg niets meer over zijn. Stellar (XLM) zou een dergelijk lot ondergaan, evenals Cardano (ADA). In een reactie op deze controversiële kijk op de toekomst, schrijven de onderzoekers het volgende:

Onder de currency-netwerken blijven we een opwaarts potentieel zien voor netwerken die een relatief autonome groei en community hebben gebouwd (zoals LTC), en een daling voor netwerken die de merkbekendheid van andere cryptocurrencies hebben overgenomen […] (zoals BCH) en zien we heel weinig waarde in netwerken die misleidend op de markt worden gebracht en zelfs niet nodig zijn voor gebruik binnen hun eigen netwerk (zoals XRP).

Bron Crypto Insiders

By |2018-09-03T07:43:55+00:00september 3rd, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie