Ripple (XRP) koers stijgt enorm, ook EOS ziet haar koers stijgen

//Ripple (XRP) koers stijgt enorm, ook EOS ziet haar koers stijgen

Ripple (XRP) koers stijgt enorm, ook EOS ziet haar koers stijgen

Ook in het weekend zien we de crypto koersen stijgen. Ripple (XRP) maakt een enorme stap vooruit en ook de EOS en NEO koersen stijgen enorm.

Ripple logoRipple (XRP) koers bezig met indrukwekkende comeback

De Ripple koers had het de afgelopen twee weken enorm zwaar. De prijs zakte terug tot $0,26 dollar, een nieuw dieptepunt dit jaar. De op twee na grootste cryptocurrency bleef maar verliezen. Toch zien we nu, sinds een paar dagen, dat Ripple bezig is met een indrukwekkende comeback.

Op het moment van schrijven ligt de XRP koers rond de $0,348 dollar. 24 uur geleden lag de Ripple koers nog rond de $0,314 dollar. Dat betekent dat we de koers vandaag met zo’n 10 procent zien stijgen.

 

ripple koers, xrp koers

 

Ripple is de meest stijgende cryptocurrency van de laatste dagen. Het herstel vermogen van XRP is indrukwekkend. Wij verwachten dat dit herstel de aankomende week door zal zetten. De verwachte Ripple prijs voor volgende week ligt volgens ons dan ook tussen de $0,40 en $0,45 dollar.

 

eos koersEOS koers stijgt met 11 procent

Ook EOS ziet haar koers vandaag flink toenemen. Op het moment van schrijven ligt de EOS prijs rond de $5,40 dollar. Een dag geleden lag de EOS koers nog rond de $4,88 dollar. Dat betekent dat we vandaag een prijsstijging van meer dan 11 procent zien.

 

eos koers

 

Ook EOS is dus bezig aan een indrukwekkend herstel. Te verwachten is dat de koers de aankomende week verder zal stijgen richting de $6,00 dollar.

 

Bron Newsbit

By |2018-08-18T15:23:24+00:00augustus 18th, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie