Ripple gaat samenwerken met Lunu om de Europese luxemarkt te veroveren.

Om Duitse high-end retailers de mogelijkheid te bieden om betalingen in cryptocurrency te ontvangen, hebben Lunu, een crypto-terminal operator en betalingsprovider die gespecialiseerd is in het specifiek werken met premium retailers, en Ripple, een bekende leverancier van zakelijke blockchain-oplossingen, een partnerschap gevormd.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Artikel-nieuw-design-2-1-1024x523.png
Maak een account of ga naar trading bot.

Het partnerschap richt zich voornamelijk op het optimaliseren van de uitwisseling van cryptocurrencies voor fiatgeld. Om deze taak op te lossen, zal gebruik worden gemaakt van Ripple’s Liquidity Hub. Dit platform is door het Ripple-team ontwikkeld om de adoptie van cryptocurrencies te vereenvoudigen. Het kan turnkey worden geïntegreerd en beschikt over een intelligente order routering om digitale activa tegen optimale prijzen te ontvangen. Op deze manier kunnen gebruikers van Ripple Liquidity Hub naadloos toegang krijgen tot crypto van verschillende wereldwijde venues, waaronder gecentraliseerde en gedecentraliseerde beurzen en zelfs OTC venues.

Het gezamenlijke gebruik van RippleNet en Lunu’s point-of-sale (POS) terminals zal een belangrijke rol spelen bij het bieden van een mogelijkheid voor high-end en luxe retailers in Europa en het Verenigd Koninkrijk om cryptocurrency betalingen te accepteren in hun winkels.

Europese Ripple

Ripple blijft zijn aanwezigheid op vele continenten van de wereld uitbreiden. Na aan momentum te hebben gewonnen in het Midden-Oosten, vergroot het ook zijn aanwezigheid in Europa.

Het meest succesvolle jaar voor het bedrijf was 2021, toen Ripple erin slaagde het aantal transacties op RippleNet te verdubbelen. Momenteel bedraagt het gemiddelde jaarlijkse volume van betalingen op het netwerk 15 miljard dollar.

Verdere uitbreiding van het partnernetwerk van Ripple is waarschijnlijk en, als gevolg daarvan, legitimering van het gebruik van zowel de technologieën van het bedrijf als blockchain in het algemeen.

Word lid van de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen en kom naar de Telegram om mee te discussiëren.