Ripple boekt overwinning door uitspraak rechter die SEC gebiedt Ether-email van Hinman vrij te geven

Een uitspraak van een rechter heeft de Securities and Exchange Commission (SEC) gevraagd om een e-mail te overhandigen met daarin een concept van de verklaring van voormalig directeur William Hinman over de vraag of Ethereum als een effect werd beschouwd.

Maak een account of ga naar trading bot.

Volgens voormalig federaal aanklager James K. Filan gelooft de SEC dat discrete delen van de notities die het werd gevraagd om te overhandigen, de gedachtegang van de notulist weerspiegelen of beraadslagingen onder SEC-personeel weerspiegelen en daarom beperkte toegang gaven.

Verwacht wordt echter dat de SEC de e-mail met de toespraak van Hinman en enkele notities van vergaderingen tussen SEC-medewerkers en derde partijen die niet Ripple zijn, zal overhandigen.

Volgens voorstanders van XRP is dit opnieuw een belangrijke overwinning voor Ripple, ondanks de beperkingen.

Bitvavo
Koop voordelig 156 verschillende cryptocurrencies bij Bitvavo

Goed bezig!

Verschillende bronnen berichtte eerder over U.S. Magistrate Judge Sarah Netburn die een motie toekende om de discovery deadline in de Ripple-SEC zaak te verschuiven naar 28 februari, die eerder gepland was om te eindigen op 19 januari. De partijen hebben gezamenlijk om de verlenging gevraagd om meer getuigenverklaringen te kunnen afnemen. Door reisbeperkingen en persoonlijke problemen moeten acht getuigen-deskundigen nog getuigen.

De SEC had de week ervoor een brief met aanvullende bevoegdheid ingediend, waarin zij een recente uitspraak in een andere zaak aanhaalde om haar motie te ondersteunen om Ripple’s verdediging van eerlijke kennisgeving te schrappen. De gedaagden weerlegden de beweringen van het agentschap door te beweren dat het de uitspraak uit de eerdere zaak verkeerd toepaste.

Zoals ook gemeld door bronnen heeft Stuart Alderoty, de general counsel bij Ripple, er onlangs bij de SEC op aangedrongen om het proces te versnellen, waarbij hij herhaalde dat de SEC een ongelijk speelveld heeft gecreëerd voor de cryptocurrency industrie.

Word lid van de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen en lees hier meer Crypto nieuws.