Robert Kiyosaki’s bericht van 19 mei op Twitter om Bitcoin te kopen en jezelf te redden was onheilspellender dan zijn eerdere voorspelling van een BTC prijs van $ 75.000.

Zakenman Robert Kiyosaki is niet het enige spraakmakende figuur die pleit voor het gebruik van Bitcoin tijdens de huidige financiële crisis, maar hij is een van de weinige die het laat klinken als een beslissing tussen leven en dood.

Bitvavo
Koop snel een voordelig Bitcoin met iDEAL!

Op 19 mei ging de best selling auteur van het boek “Rich Dad, Poor Dad” los op Twitter in een voornamelijk in hoofdletters geschreven bericht waarin hij de acties van de Federal Reserve tijdens de pandemie veroordeelde en zijn overtuiging dat activa zoals goud, zilver en Bitcoin (BTC) de redders van beleggers zijn tijdens deze crisis.

Kiyosaki’s vorige tweet – slechts vijf uur eerder geschreven – was veel onheilspellender in zijn waarschuwingen en wierp schaduw op Dr. Anthony Fauci, de directeur van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases in reactie op het Amerikaanse coronavirus . Hij uitte zijn bezorgdheid over een “nieuwe pandemie” en “meer angst” later in 2020.

Eerder melde wij ook al dat de auteur Twitter had gebruikt om een ​​Bitcoin prijs van $ 75.000 te voorspellen met een wat meer ingetogen boodschap: zijn angst voor een stervende economie en de overtuiging dat de Fed de financiële crisis op incompetente wijze heeft aangepakt.