Reddcoin een gedecentraliseerde sociale currency

//Reddcoin een gedecentraliseerde sociale currency

Reddcoin een gedecentraliseerde sociale currency

Reddcoin is een gedecentraliseerde cryptocurrency die voornamelijk gebouwd is voor gebruik op sociale media platforms zoals: Facebook, Twitter, Youtube en Twitch. Het hoofddoel van Reddcoin is om het verzenden en ontvangen van geld op sociale netwerken zo makkelijk, snel en efficiënt mogelijk te maken. Reddcoin krijgt dit voor elkaar door het Reddcoin platform te integreren met alle belangrijke sociale netwerken, en geen transactiekosten aan te rekenen.

Reddcoin maakt gebruik van een innovatief algoritme genaamd Proof of Stake Velocity, dit stimuleert zowel eigendom (Stake) als activiteit (Velocity). Bij PoSV algoritmes is er geen verspilling van elektriciteit voor doelloze mining en worden gebruikers beloond voor het uitgeven van hun munten.
Redd-ID is een unieke service op de Blockchain waarmee een gebruiker een gebruikersnaam kan associëren met informatie, zoals public keys en sociale netwerk identiteiten.

ReddWallet is een gloednieuwe wallet die verschillende sociale functies aanbiedt om de betrokkenheid van gebruikers te vergroten, waardoor de beveiliging van het gedecentraliseerde netwerk verbeterd wordt. Met een Reddwallet kunt u zelf RDD minten dat al gauw 17 tot 20 coins per dag oplevert als u 100k ReddCoin heeft (1800 euro).

RDD heeft enorm veel potentie, omdat deze nu nog rond de 150 satoshi schommelt en eigenlijk nog vrijwel niet ontdekt is. In december was RDD wel al één van de grootste stijgers. RDD is een munt die op dit moment (jan 2018) niet mag ontbreken aan het portfolio, omdat de potentie van 5 tot 50x stijging nog heel goed mogelijk is. RDD is een munt die weinig tot geen concurrentie op zijn gebied (social media) waar de weg opstaat om goed te gaan stijgen zodra er ook maar één partner met Reddcoin gaat samen werken.

ReddCoin kopen kan, maar deze is enkel verkrijgbaar op de volgende exchanges en wisselkantoren**:

  1. YoBit*(daar kan je nog registreren en RDD kopen met Bitcoin of andere cryptocurrency).
  2. LiteBit direct met iDEAL (neemt geen nieuwe klanten aan op het moment dus alleen als je een account hebt).
  3. Cryptopia exchange (neemt geen nieuwe klanten aan alleen met bestaand account).
  4. Bittrex (neemt geen nieuwe klanten aan alleen met bestaand account).

* In dit artikel laat ik zien hoe u direct met iDEAL geld op een exchange kunt zetten. In het voorbeeld gaat het naar een software wallet, maar het principe met een exchange wallet is hetzelfde.

**Wanneer YoBit ook sluit of u het volgens bovenstaande methode niet voor elkaar krijgt kunt u contact opnemen met mij via de chat. U kunt dan eventueel via de bank geld overmaken naar mij (en uw ReddCoin adres doorgeven) dan koop ik via mijn LiteBit account ReddCoin (RDD) voor u en dan stuur ik deze direct naar uw wallet. Hiervoor reken ik 2% commissie wat een normaal wisselkantoor ook doet.

Did you like this?
Tip Kevin Koolmees with Cryptocurrency

Donate Bitcoin to Kevin Koolmees

Scan to Donate Bitcoin to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some bitcoin:

Donate Bitcoin Cash to Kevin Koolmees

Scan to Donate Bitcoin Cash to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send bitcoin:

Donate Ethereum to Kevin Koolmees

Scan to Donate Ethereum to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some Ether:

Donate Litecoin to Kevin Koolmees

Scan to Donate Litecoin to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some Litecoin:

Donate Monero to Kevin Koolmees

Scan to Donate Monero to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some Monero:

Donate ZCash to Kevin Koolmees

Scan to Donate ZCash to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some ZCash:
By |2018-01-10T11:00:32+00:00januari 5th, 2018|Interessante cryptocurrency|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

Leave A Comment