Rechter Analisa Torres heeft een voorgestelde kalender in de zaak SEC v. Ripple gewijzigd in een poging om de procedure voor het einde van dit jaar te beëindigen.

Volgens het document van donderdag heeft de rechter nieuwe aanwijzingen gegeven waarbij de partijen moties om getuigenissen van deskundigen uit te sluiten voor 12 juli moeten indienen, terwijl alle opposities voor 9 augustus van dit jaar moeten zijn ingediend. De partijen moesten ook hun eventuele antwoorden uiterlijk op 30 augustus indienen, zodat zij uiterlijk op 13 september een eventueel verzoek om een summier vonnis konden indienen.

Maak een account of ga naar trading bot.

Voorts heeft de rechtbank de partijen verzocht hun opposities en antwoorden op de verzoeken om een summier vonnis in te dienen vóór 13 oktober en eventuele verdere antwoorden vóór 15 november, waarmee de fase van de procedure wordt afgesloten. Dit geeft de rechtbank voortaan ruimschoots de tijd om een bindende uitspraak te doen in de bijna drie jaar durende juridische strijd, die anderhalve maand achterloopt op het voorgestelde tijdschema.

C:\Users\Mt41\Downloads\20220429_145558.jpg

Eerder hadden beide partijen een verzoek ingediend om “Oppositions to any motions for summary judgment, response to Rule 56.1 Statements and responses to motions to exclude testimony must be filed by November 2, 2022.” Ze hadden ook gevraagd dat “antwoorden op eventuele opposities moeten worden ingediend vóór 20 december 2022,” temperen de geesten van een reeds verslagen XRP gemeenschap.

De orders van donderdag komen in het kielzog van Ripple Labs CEO Brad Garlinghouse die zijn vertrouwen uitsprak in een overwinning van Ripple in deze zaak. Brad, die woensdag met Bloomberg sprak, merkte op dat een overwinning voor Ripple een overwinning zou zijn voor de hele crypto industrie. Volgens hem zal de groei van Ripple niet worden beïnvloed door de uitkomst van de juridische strijd, omdat het nu al doet alsof het de zaak heeft verloren en de hardnekkigheid van de SEC de technologische vooruitgang van Amerika alleen maar schaadt.

“Ik vind het gewoon ongelooflijk frustrerend dat we hier in de Verenigde Staten, waar we in zoveel verschillende industrieën innovatie hebben geleid, een agentschap hebben dat te ver gaat en echt het concurrentievermogen en het inhuren van mensen hier in de Verenigde Staten aan banden legt,” zei Garlinghouse.

Hij merkte echter op dat Ripple, ondanks het feit dat het op het verkeerde been staat met de SEC, een recordjaar had in 2021 en in Q1 van 2022 met grensoverschrijdende transacties met behulp van XRP die 8x groeiden in Q1 van 2022, jaar-op-jaar.

Dat gezegd hebbende, hoewel de aanwijzingen van rechter Torres van woensdag misschien niet zo veel effect op de prijs hebben gehad, verwacht de XRP-gemeenschap dat een sluiting van de zaak voor het einde van het jaar de prijs zou opzetten voor een razendsnelle stijging als de Amerikaanse beurzen XRP opnieuw noteren.

Op het moment van schrijven is XRP 0,75% gestegen naar $0,6113. Met de aanhoudende marktbrede slachting, zal de prijs bredere marktondersteuning nodig hebben om te stijgen naar $0,66, zijn meest directe overhead weerstand.

Word lid van de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen en kom naar de Telegram om mee te discussiëren.