Recap met Peter van Grinsven (ceo nTitle): “Met meer blockchainspellen zoals CryptoKitties komen 100 miljoen extra mensen naar crypto”

//Recap met Peter van Grinsven (ceo nTitle): “Met meer blockchainspellen zoals CryptoKitties komen 100 miljoen extra mensen naar crypto”

Recap met Peter van Grinsven (ceo nTitle): “Met meer blockchainspellen zoals CryptoKitties komen 100 miljoen extra mensen naar crypto”

Door middel van games op de blockchain komen ruim 100 miljoen extra mensen in aanraking met cryptovaluta en tokens.
Dat voorspelt Peter van Grinsven, ceo van nTitle, een blockchain start-up die een brug wil slaan tussen gamers en onafhankelijke game-ontwikkelaars. Gamers betalen deze ontwikkelaars direct via de token van Ntitle zonder tussenkomst van een machtige partij zoals Steam die 30 procent per transactie vraagt. Bij nTitle ligt die transactievergoeding significant lager met 3 procent aan commissie. Ook de verkoop van tweedehandsspellen moet via het platform van nTitle, nu nog in testfase, gemakkelijker worden en meer geld in het laatje brengen van game-ontwikkelaars, een wereld waarin zeer hevige concurrentie heerst en briljante games soms kapitaal missen om gelanceerd te worden.

“Crypto Valley”

De Amsterdamse blockchain startup was aanwezig tijdens het prestigieuze TechCrunch event in het Zwiterse Zug, waar “Crypto Valley”, een ecosysteem voor de blockchainwereld, gevestigd is. Momenteel zijn er ‘slechts’ 20 miljoen zogenaamde cryptowallets in gebruik. Met een spel zoals “Snake” voor de Nokia of Candycrush of Farmville voor Facebook kan een applicatie een enorme vlucht krijgen, zo verwachten diverse marktspelers in de blockchainwereld, zoals onlangs ook de Amerikaanse serie-investeerder Michael Terpin in een interview met Bitcoin Magazine NL zei.

“Meer Cryptokitties nodig”

Van Grinsven: “Spellen hebben toegevoegde waarde voor een ecosysteem. Cryptokitties was immens populair. Er zijn meer van deze use cases nodig om blockchain en crypto populairder te maken onder de massa. We merken een toenemende interesse in nTitle. Zo zijn we volop in gesprek met diverse investeerders, partners en adviseurs zoals onder meer Kinetic Capital en Lakeside Partners, een invloedrijke adviseur hier in Crypto Valley Zwitserland. We zijn aanwezig tijdens het prestigieuze blockchain – en gamingevent NIFTY in Hongkong en bereiden ons voor op een publieke tokensale in november dit jaar.”

nTitle interview

Bekijk hier de gehele recap met Peter van Grinsven, ceo van nTitle.

Bron Bitcoin Magazine NL

By |2018-07-10T09:47:32+00:00juli 10th, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie