[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Overzicht van Quint Coin

Naarmate onze samenleving ouder wordt, creëren wij de grootste stad voor gepensioneerden op basis van cryptocurrency in Azië met meer 1200 hectare.

De Crypto is de enige valuta die wordt geaccepteerd om te handelen binnen de stad. Laat me je voorstellen aan QUINTILLION BURGH (QUiNT-munt)
Aangezien QUiNT-munten worden gebruikt om eenheden te kopen, neemt het uitstaande bedrag af omdat ze na de transactie uit de oplage worden gehaald, waardoor de waarde van de QUINT Coin wordt verhoogd door het aanbod te verminderen.
Met nog maar een paar jaar te gaan, biedt ons project een optimale keuze voor zowel gepensioneerden als mensen die op zoek zijn naar het beste rendement en de mogelijkheid om deel te nemen aan onze gemeenschap wanneer ze zich stijlvol en met plezier willen terugtrekken.

Het percentage senioren en gepensioneerden groeit in onze populatie en dit is vastbesloten een gigantische groeimarkt, die we wilden aanpakken door een leven van topklasse te bieden, gecombineerd met de hoogste normen op het gebied van technologie en veiligheid.

De QUiNT Coin is het nieuwe tijdperk van valuta, gebruikt voor alle aankopen, in de stad of voor een wooneenheid zelf. Alles kan je kopen met een RFID-chip of met een app.

Voor het eerst in Thailand Asia gebruikt men groene stad voor gepensioneerden en voor iedereen die uitsluitend een cryptocurrency voor alle gerelateerde transacties.

Onze stad met een waarde van 2 miljard dollar biedt kopers reële intrinsieke waarde, omdat elke munt wordt geassocieerd met een korting in een wooneenheid, waardoor een impliciete waarde wordt gecreëerd die op elk moment op een aankoop kan worden toegepast.

CEO
QUiNT Realm B.V.
De richting van QUiNT Coin
Onze coin QUiNT Coin is listed bij https://exrates.me/dashboard
Hier is onze website https://getqtl.com/[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]