PwC gaat 1.000 medewerkers omscholen in blockchain

//PwC gaat 1.000 medewerkers omscholen in blockchain

PwC gaat 1.000 medewerkers omscholen in blockchain

PricewaterhouseCoopers (PwC), een internationaal belastingadvies- en accountantsbedrijf, gaat een programma opzetten waarmee 1.000 van haar werknemers cursussen kunnen volgen omtrent digitale technische expertise, waaronder een opleiding in blockchain-technologie, zo meldt het Britse Digiday UK.

Het programma, genaamd de Digital Accelerators, zal in januari 2019 van start gaan en zal twee jaar duren. Deelnemers mogen een deel van hun gewoonlijke werklast naast zich leggen om in plaats daarvan zich te richten op digitale innovatie zoals blockchain.

Sarah McEnaeney, hoofd van het Digital Accelerators-programma, zei dat de concurrentie en de vraag van klanten de reden zijn voor het opzetten van dit programma:

Het is mijn taak om ons personeel op de toekomst voor te bereiden. Op dit moment lijkt het erop dat mensen meer technologische vaardigheden zouden moeten hebben. Het is nodig voor ons om concurrerend te blijven en om alert te zijn op wat onze klanten willen. Onze klanten willen dat wij dingen meer digitaal gaan doen en de kosten beter beheersen. Onze klanten zijn op zoek naar hoe zij zich kunnen aanpassen, relevant kunnen blijven en hoe zij in business kunnen blijven en medewerkers kunnen aantrekken.

Eerder deze week meldde Crypto Insiders dat PwC een onderzoek heeft gepubliceerd waarin, onder andere, stond dat voornamelijk een gebrek aan regelgeving de grootste belemmering is voor adoptie van blockchain en cryptocurrency.

Wereldwijd kan men een groei zien in het bevorderen van kennis rondom blockchain. Crypto Insiders had eerder deze maand ook bericht dat ook de Zuid-Koreaanse overheid blockchain-opleidingen gaat aanbieden.

Bron Crypto Insiders

By |2018-09-03T07:42:31+00:00september 3rd, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie