Psst, er zitten Bitcoin verstopt in computerspel No Man’s Sky!

//Psst, er zitten Bitcoin verstopt in computerspel No Man’s Sky!

Psst, er zitten Bitcoin verstopt in computerspel No Man’s Sky!

John Creasy van Hackernoon heeft aangegeven dat hij 0,004 BTC heeft verstopt in de videogame No Man’s Sky.

No Man’s Sky is een actie-avonturen spel waarbij het doel is om te overleven en planeten te verkennen in een gigantisch universum. Hoewel het spel bij de release slecht werd ontvangen, voornamelijk doordat het niet aan bepaalde beloftes voldeed die haar makers hadden gedaan, lijken de spelers bij te draaien na de laatste updates. Het spel is sinds 2016 beschikbaar op Steam (PC) en Playstation 4 en kwam recentelijk uit op de Xbox.

John Creasy vertelt dat hij van plan is om meer Bitcoin te verstoppen en hoopt dat anderen hem hierin zullen volgen. Creasy legt uit dat hij dit idee kreeg na een opiniepeiling van Ari Paul op Twitter:

data-width="550" data-dnt="true">

There's currently probably less than 1 million daily active users of cryptocurrency (if we exclude pure speculation and passive hodling.) Which use case will first take us over 10 million active daily users?

— Ari Paul (@AriDavidPaul) August 1, 2018

Zo vertelt Creasy:

>

Dat zette mij aan het denken… Hoe kan ik helpen met de adoptie van cryptocurrency onder gamers? Een leuke oplossing die zich voordeed was om Bitcoin te verstoppen in video games.

Creasy geeft aan dat hij 0,004 BTC (ongeveer €25/$30) heeft verstopt op twee planeten en spelers kunnen de cryptocurrency vinden door op zoek te gaan naar de juiste ‘communicatie stations.’

Cryptocurrencies in de wereld van gaming is niet nieuw. Steam, een gaming platform op de PC, was in 2016 begonnen met het accepteren van Bitcoin via BitPay. Hier zijn zij vorig jaar weer mee opgehouden wegens de hoge tarieven en instabiliteit van Bitcoin. GMO, een Japanse internetprovider, had onlangs aangekondigd “CryptoChips” te ontwikkelen met als doel gamers te belonen met cryptocurrency.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

Bron Crypto Insiders

By |2018-08-08T08:48:17+00:00augustus 8th, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie