Prijs Bitcoin (BTC) toch geleidelijk gestegen in september

//Prijs Bitcoin (BTC) toch geleidelijk gestegen in september

Prijs Bitcoin (BTC) toch geleidelijk gestegen in september

Ook al zal menig crypto-belegger het gevoel hebben dat er weinig verandering is in de prijs van Bitcoin (BTC), is deze in de afgelopen in de afgelopen maand toch geleidelijk gestegen. Waar de BTC-prijs begin september nog minder dan $6.200 bedroeg is het momenteel meer dan $6.500 waard en heeft in een maand tijd tot tweemaal toe de $6.800 getest.

prijs_bitcoin_BTC_geleidelijk_gestegen_in_september_grafiek

In de afgelopen 30 dagen maakte de Bitcoin-prijs tot viermaal toe een duik naar beneden, maar elk opvolgende dieptepunt kwam hoger te liggen dan de vorige. Hoewel er vanwege het lage dagelijkse handelsvolume absoluut geen sprake is van een bull run mag, gezien het feit dat BTC het support level van $6.000 verstevigd heeft en het momentum van BTC rond de $6.500 is toegenomen, aangenomen worden dat de cryptocurrency met een marktdominantie van 52,5% ook gedurende oktober geleidelijk zal herstellen.

Een snelle prijsstijging in de richting van de $8.000 is vanwege het eerder genoemde lage dagelijkse handelsvolume, momenteel ongeveer $3,3 miljard, niet waarschijnlijk. Om een zinvolle rally op de korte termijn te genereren vereist Bitcoin dagelijkse handelsvolumes van boven de $4 miljard. Mocht BTC echter haar huidige momentum blijven ondersteunen, is het mogelijk dat het, zoals in september is gebleken, het resistance level van $6.800 kan overstijgen en zich zelfs in de regio van $7.000 kan wagen.

Bron Crypto Insiders

By |2018-10-08T06:52:45+00:00oktober 8th, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie