Presidentskandidaat voor de Amerikaanse verkiezingen van 2020 accepteert donaties in bitcoin

//Presidentskandidaat voor de Amerikaanse verkiezingen van 2020 accepteert donaties in bitcoin

Presidentskandidaat voor de Amerikaanse verkiezingen van 2020 accepteert donaties in bitcoin

Andrew Yang, een tweede generatie Chinese Amerikaan die zich als democraat verkiesbaar heeft gesteld voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2020, heeft aangekondigd cryptovaluta’s en Venmo betalingen te accepteren in donaties.

ERC20

De campagne van Yang accepteert bitcoin, ethereum en alle crypto’s die voldoen aan de ERC20 standaard. Dit tot een maximum bedrag van 2.500 dollar. Ook Venmo betalingen tot 2.700 dollar zijn mogelijk.

Het campagneteam van Yang gebruikt ook andere technologische innovaties, zoals Twitch en Instagram TV, om campagne-evenementen live uit te zenden.

Yang, 43 jaar, is een succesvolle ondernemer die de organisatie Venture for America heeft opgericht. Met dat bedrijf staat hij midden in de samenleving en heeft hij al duizenden beginnende ondernemers op weg geholpen.

Human capitalism

Hij schreef daarnaast het boek “The War on Normal People”, waarin hij pleit voor een universeel basisinkomen van 1000 dollar per maand voor alle Amerikaanse burgers tussen de 18 en 64 jaar. Ook verzet hij zich tegen kunstmatige intelligentie- en automatiseringstechnologie.

Yang, wiens organisatie is gevestigd in New York City, is voorstander van een nieuw soort kapitalistische economie. Het zogeheten “human capitalism” – of menselijk kapitalisme – is gericht op het maximaliseren van het menselijk welzijn.

Eventuele donateurs ontvangen een formulier waarmee de organisatie controleert of mensen daadwerkelijk gekwalificeerd zijn. Daarna zal er een wallet-adres voor cryptovaluta’s doorgestuurd worden dat hen in staat stelt donaties in crypto’s te doen.

Bron Bitcoin Magazine

By |2018-07-31T13:15:21+00:00juli 31st, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie