Altcoin daily host en cryptohandelaar Austin Arnold volgt drie altcoins waarvan hij gelooft dat ze volgende maand kunnen exploderen terwijl de projecten zich opmaken voor grote aankondigingen.

Bovenaan Arnolds lijst van smart contract platform Cardano (ADA). De crypto strateeg vertelt zijn aanhang van 388.000 mensen op YouTube dat hij optimistisch is over de plannen van de Ethereum-concurrent om ondersteuning te bieden voor native tokens.

“Net als hoe ERC20 tokens kunnen worden uitgegeven op Ethereum, komen er activa naar Cardano. Wanneer? Welnu, die datum komt steeds dichterbij en hoewel een groot deel van de Cardano gemeenschap denkt dat we waarschijnlijk aan het werk zijn voor een evenement van eind januari om de ondersteuning van inheemse activa te schrappen, lijkt het erop dat het huidige plan is die midden februari uitkomt. “

Altcoins kopen met iDEAL zonder commissie? Dat kan bij Bitvavo!

Bovendien benadrukt Austin dat Cardano binnenkort zal overstappen van Shelley naar Goguen, waardoor het platform native assets kan uitgeven die net zo veilig zijn als ADA en geen slimme contracten vereisen.

Op nummer twee komt Sushiswap (SUSHI) binnen. Arnold zegt dat de gedecentraliseerde uitwisseling (DEX) volgende maand een grote sprong zal maken nadat Sushi een ambitieuze routekaart voor 2021 heeft uitgerold.

“Hier zijn de hoogtepunten van deze nieuwe roadmap: een cross chain DEX die mogelijk wordt gemaakt door RUNE en Moonbeam, en implementatie op de Polkadot keten, evenals een volledig gedecentraliseerde bestuursstructuur tegen eind 2021. Dat betekent dat ze neigt naar meer gedecentraliseerd, wat voor mij bullish is. Ook bullish, het implementeren van een cross-chain DEX met de hulp van Polkadot. Dat is groot. Dat betekent dat ze met iedereen kunnen samenwerken. “

Arnold schetst ook de lancering van BentoBox, een uitleenoplossing. Volgens de crypto analist duidt de verhuizing op de poging van Sushiswap om zijn imago van een geautomatiseerde marketmaker te veranderen in mogelijk een gedecentraliseerd financierings- en leenprotocol (DeFi).

Het sluiten van Arnolds lijst is een ander slim contractplatform: Neo. De Altcoin Daily host merkt op dat er grote veranderingen komen in het protocol dat in de branche bekend staat als het Chinese Ethereum (ETH).

“Het is duidelijk dat Ethereum en Neo het geweldig doen, waar passen ze in deze cryptocurrency wereld? Ze zeggen zelf dat we vanaf vandaag, in 2021, waarde opslag protocollen hebben van Bitcoin, hoogwaardige openbare blockchains vertegenwoordigd door Ethereum, homogene cross chain netwerken vertegenwoordigd door Polkadot, opslagprotocollen vertegenwoordigd door Filecoin, Oracle oplossingen vertegenwoordigd door cryptocurrencies zoals aangezien Chainlink op laag twee draait, en vanwege al deze dingen, het internet van de volgende generatie of Web 3.0, is de puzzel bijna compleet. “

Arnold zegt ook dat Neo alles probeert, aangezien het project volledig zal migreren naar een nieuwe blockchain genaamd Neo3. De nieuwe versie van het protocol zal volgens Arnold nieuwe functies bevatten, zoals een ingebouwd orakel, een gedecentraliseerde bestandsopslag en een gedecentraliseerde ID-oplossing.

Hij voegt eraan toe dat Neo3 een Poly Network cross chain ecosysteem, een op Flamingo gebaseerd gedecentraliseerd financieel (DeFi) ecosysteem en een nieuw bestuursmodel zal adopteren.