Betalingsbedrijf PayPal heeft nieuwe functionaliteiten uitgerold voor gebruikers van zijn crypto-app..

De wijzigingen, die vanochtend werden aangekondigd, stellen gebruikers in staat crypto over te maken tussen PayPal en andere portemonnees, en komen tegemoet aan de vraag van klanten.

Gebruikers kunnen nu ondersteunde tokens – bitcoin, ether, bitcoin cash en litecoin – versturen naar externe adressen, waaronder die gekoppeld aan exchange accounts en hardware wallets. Ze kunnen nu ook PayPal gebruiken om crypto naar andere gebruikers van de app te sturen. De stap doet denken aan de manier waarop neobank Revolut in mei vorig jaar zijn eigen crypto aanbod uitbreidde.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Artikel-nieuw-design-2-1-1024x523.png
Maak een account of ga naar trading bot.

PayPal zei in zijn aankondiging ook dat het een volledige BitLicentie heeft gekregen van het New York Department of Financial Services (NYDFS), omgezet van een voorwaardelijke versie van de licentie.

“Het toevoegen van de mogelijkheid om cryptocurrencies over te dragen, te verzenden en te ontvangen is een volgende stap in onze reis naar het bouwen van een meer inclusief en effectief financieel systeem,” zei Jose Fernandez da Ponte, SVP en GM van blockchain, crypto en digitale valuta’s bij PayPal, in een verklaring. “We zijn enthousiast om de klanten van PayPal te verbinden met andere wallets, exchanges en applicaties, en we zullen in de komende maanden doorgaan met het uitrollen van extra crypto-functies, -producten en -diensten.”

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is banner-Handleiding-bitcoinsiders-N.png
Leer alles over Crypto en NFT’s met deze handleidingen

In april zei PayPal CEO Dan Schulman tijdens een kwartaalgesprek over de winst dat het bedrijf “dubbel zo hard” zou werken aan de groei van zijn digitale portemonnee. Eerder dit jaar zei het bedrijf dat het de ontwikkeling onderzoekt van een stablecoin die wordt ondersteund door de Amerikaanse dollar.

Word lid van de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen en kom naar de Telegram om mee te discussiëren.