Online betalingsgigant PayPal heeft een nieuwe app aangekondigd die meerdere financiële diensten aanbiedt die voorheen vreemd waren aan het platform – inclusief “crypto mogelijkheden.”

PayPal’s nieuwe app functies

Zoals gemeld door Newswire, zal de nieuwe app de ‘PayPal Savings’-service introduceren in samenwerking met synchrony bank, een spaarrekening die APY-rente van 0,4% biedt zonder maandelijkse kosten of minimaal noodzakelijk saldo.

Satoshi Trading Bot

Hoewel dit nog steeds ver onder de tarieven ligt die door veel gecentraliseerde en gedecentraliseerde crypto-leningsdiensten worden aangeboden, doet het nog steeds het nationale gemiddelde rentepercentage van 0,06% in de schaduw staan. Bovendien beloofde de dienst ook dat het de nodige regelgevende acceptatie en toezicht had die cryptocurrency-gebaseerde instellingen vaak niet hebben.

Andere nieuwe functies zijn het beheren van cadeaubonnen, betalen met QR-codes en toegang tot krediet, allemaal vanuit dezelfde app. Opmerkelijk is dat het zelfs de mogelijkheid zal bieden om “crypto te kopen, te houden en te verkopen” en “een financieringstabblad dat toegang biedt tot hoogrentende spaar- en crypto-mogelijkheden.”

Dit suggereert dat de app de basisfunctionaliteit van een crypto-wallet zal hebben. Het zou toegang tot cryptocurrency kunnen verlenen aan PayPal’s meer dan 400 miljoen consumenten terwijl ze vertrouwd raken met de technologie.

Cryptocurrency traden kan heel lucratief zijn. De koersschommelingen (volatiliteit) van de markt zorgt ervoor dat in korte tijd goed rendement kan worden behaald. Lees meer over traden in de crypto trading gids of ga direct naar de website van Satoshi Trading Bot voor automatisch handelen.

Wordt lid van de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen.

Lees hier meer Cryptocurrency nieuws.