Oprichter Ethereum Vitalik Buterin: Te veel nadruk op ETF, te weinig op massa-adoptie

//Oprichter Ethereum Vitalik Buterin: Te veel nadruk op ETF, te weinig op massa-adoptie

Oprichter Ethereum Vitalik Buterin: Te veel nadruk op ETF, te weinig op massa-adoptie

Vitalik Buterin, medeoprichter van Ethereum, is van mening dat er te veel nadruk wordt gelegd op het opvoeren van prijzen van cryptocurrencies via ETF’s (Exchange-traded Funds) en dat er meer aandacht moet komen voor de adoptie van cryptocurrencies. Vitalik meldde dit gisteren op Twitter:

Dit leidde tot een discussie op Twitter. Oprichter van CoinRoute, David Wiesberger, antwoordde hierop dat beide aspecten belangrijk zijn:

Vervolgens gaf Buterin hem gelijk, maar beweerde wel dat de balans zoek is. Relatief gezien is er veel meer aandacht voor ETF’s dan voor de adoptie en het gebruik van cryptocurrencies:

Deze discussie borduurt voort op de beslissing van de SEC (Securities and Exchange Commission). De SEC wees vorige week het voorstel van de Winklevoss-tweeling voor een Bitcoin ETF af. Dit tegen de verwachtingen in. De waarde van Bitcoin zakte onmiddellijk met 5%, maar veerde weer terug voor het eind van de dag. Het nieuws hield de markt voor een aantal uur in haar greep. De beslissing zou grotere gevolgen kunnen hebben dan alleen voor het voorstel van de gebroeders Winklevoss. Intussen lijkt de rust weer gekeerd te zijn en investeerders hebben aangegeven dat deze beslissing van de SEC snel vergeten zal worden.

 

Bron Crypto Insiders

By |2018-07-31T12:44:59+00:00juli 31st, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie