Opgelet: Monero, ICON en Dogecoin zien koers enorm stijgen!

//Opgelet: Monero, ICON en Dogecoin zien koers enorm stijgen!

Opgelet: Monero, ICON en Dogecoin zien koers enorm stijgen!

De cryptocurrency koersen zien vandaag weer groene cijfers. Eigenlijk elke cryptocurrency ziet haar koers wel stijgen, maar de grote winnaars van vandaag zijn: Monero (XMR), ICON (ICX) en Dogecoin. 

dogecoin logoDogecoin stijgt met 34 procent!

Dogecoin ziet vandaag een enorme koersstijging. Op het moment van schrijven ligt de Dogecoin koers rond de $0,0041 dollar. 24 uur geleden lag de Dogecoin prijs nog rond de $0,0031 dollar. Dat betekent dat de Dogecoin koers vandaag met meer dan 34 procent is gestegen.

 

dogecoin koers

 

Dogecoin ziet vandaag dus een enorme koersstijging wat de munt naar plek 23 van meest waardevolle cryptocurrencies doet stijgen. Lange tijd leek de munt een slechte investering in een meme. Vandaag blijkt dat investeren in Dogecoin enorme bakken met winst op kan leveren. Of de cryptocurreny zo blijft doorstijgen is lastig te voorspellen. Wel lijkt een koers van $0.0050 in een groeiende cryptomarkt zeker mogelijk.

 

Koop Dogecoin

monero logoMonero (XMR) koers stijgt met 17 procent

Ook Monero (XMR) ziet vandaag een enorme koersstijging. Op het moment van schrijven ligt de Monero (XMR) koers rond de $114,65 dollar. Een dag geleden lag de Monero koers nog rond de $98 dollar. Dat betekent dat we vandaag een koersstijging van maar liefst 17 procent zien.

 

Monero koers, xmr koers

 

Monero wordt steeds populairder onder de mainstream crypto investeerders. Vandaag schreven wij nog een artikel waarin analisten voorspellen dat de Monero koers in 5 jaar tijd rond de $18.000 dollar zal liggen. Een absurd hoog bedrag. Of dit gaat lukken is natuurlijk verre van zeker, wel betekent de voorspelling dat Monero er goed voorstaat.

 

Koop Monero (XMR)

icon-icx-logoICON (ICX) koers stijgt met 11 procent

ICOIN (ICX) heeft ook een enorm goede dag. Op het moment van schrijven ligt de ICON koers rond de $0,91 dollar. 24 uur geleden lag de ICX koers nog rond de $0,81 dollar. Dat betekent dat de we ICON koers vandaag met meer dan 11 procent zien stijgen.

 

ICON koers, icx koers

 

Ook ICON lijkt steeds meer populariteit te winnen. De verwachting is dat de ICX koers spoedig naar de $1 dollar grens zal stijgen. Als deze magische grens doorbroken wordt is de kans groot dat we een langdurige prijsstijging gaan zien.

 

Koop ICON (ICX) | IDEAL

Bron Newsbit

By |2018-09-01T11:42:55+00:00september 1st, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie