Opera-app integreert cryptowallet: met crypto afrekenen en surfen met ethereum-dapps

//Opera-app integreert cryptowallet: met crypto afrekenen en surfen met ethereum-dapps

Opera-app integreert cryptowallet: met crypto afrekenen en surfen met ethereum-dapps

Opera heeft een cryptowallet geïntegreerd met haar browser-app voor Android-apparaten. Dat meldt Opera op haar blog. De browser heeft 322 miljoen actieve gebruikers. De functionaliteit wordt geintroduceerd op de mobiele Opera-app voor Android.

Cryptowallet Opera app voor Android

Het is geen aparte app, maar geïntegreerd in de Opera-app op je Android. Je kunt in deze wallet uiteraard cryptovaluta opslaan en met deze mobiele wallet aankopen doen met cryptovaluta. Ook kun je browsen op web 3.0 van het ethereum netwerk en gebruik maken van zogenaamde gedecentraliseerde apps zoals Cryptokitties op dit netwerk. Je kunt dan bijvoorbeeld een kitten kopen met je wallet.

Mobiele cryptowallets

Opera is de eerste browser die met deze dienst komt. Gebruikers van cryptovaluta kunnen nu al gebruik maken van andere mobiele cryptowallets. Voorbeelden zijn Jaxx, Copay (een initiatief van Bitpay), Freewallet, BRD Wallet en Mycelium. Daarnaast zijn er software wallets zoals Exodus en “cold storage” wallets zoals de Ledger, Trezor en Keepkey.

By |2018-07-11T11:05:29+00:00juli 11th, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie