Op 26 oktober worden 9 Bitcoin ETF’s beoordeelt

//Op 26 oktober worden 9 Bitcoin ETF’s beoordeelt

Op 26 oktober worden 9 Bitcoin ETF’s beoordeelt

De Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) heeft gezegt dat 26 oktober de nieuwe deadline is voor het beoordelen van negen nieuwe Bitcoin ETF’s.

26 Oktober nieuwe deadline Bitcoin ETF’s

Naast de deadline voor het beoordelen van de ETF’s heeft  de SEC een tijdschema geschetst voor het beoordelen van voorgestelde regelwijzigingen.

De nieuwe beoordeling is van invloed op negen nieuwe ETF’s die door drie verschillende bedrijven zijn aangevraagd. Dit staat in de documenten die op 4 oktober bij de SEC zijn ingediend.

De nieuwe wijzigingen hebben invloed op een paar Bitcoin ETF’s die zijn ingediend door het bedrijf ProShares in samenwerking met de New York Stock Exchange. Vijf voorgestelde ETF’s komen van het bedrijf Direxion ende andere twee aanvragen komen van GraniteShars.

De SEC heeft elke partij gevraagd om uiterlijk op 26 oktober een verklaring in te dienen ter ondersteuning of afwijzing van de voorgestelde Bitcoin ETF’s.
 

Eerdere uitspraken SEC

De regulator laat weten dat haar eerdere afkeuring van de aangevraagde Bitcoin ETF’s van kracht zullen blijven in afwachting van de uitspraak van de SEC.

Eerder in augustus, heeft de SEC gemeld dat ze haar besluit om de negen ETF voorstellen af te wijzen, zal herzien. Dit gebeurde slechts 1 dag nadat de SEC de 9 Bitcoin ETF’s had afgekeurd.

Volgens de SEC voldeden de aanvragen niet aan de vereisten van de Exchange Act Sectie 5 en 6b. De commissie vond dat de prijs van Bitcoins en cryptocurrencies te makkelijk te manipuleren is. Ook zou er te veel fraude mogelijk zijn met de digitale currencies.

Bron Newsbit

By |2018-10-07T07:44:42+00:00oktober 7th, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie