OmiseGo – Gedecentraliseerde exchange

//OmiseGo – Gedecentraliseerde exchange

OmiseGo – Gedecentraliseerde exchange

OmiseGo (OMG) is een ambitieus project waar ik steeds meer over lees. In veel verwijzingen en top 10 cryptocurrencies lijstjes wordt OmiseGo genoemd. Dit is niet gek, want het is een bijzonder interessant idee. OMG heeft als motto´unbank the banked´, wat slaat op het voornaamste doel van OmiseGO: het zijn van een gedecentraliseerde exchange.

Wat is OMG

OMG is een financiële technologie gebaseerd op het Ethereum netwerk, mede overzien door Vitalik Buterin & Gavin Woods. Deze technologie maakt het mogelijk om betalingen en uitwisselingen van zowel conventionele valuta’s als gedecentraliseerde cryptocurrency in real time uit te voeren, ongeacht de jurisdicties en organisatorische beperkingen. Met andere woorden, ze streven ernaar om het proces van valuta’s wisselen goedkoper en efficiënter te maken.

Oprichter OMG

De organisatie achter de OMG token is Omise: een bedrijf dat in 2013 is opgericht en zich specialiseert in zakelijke betaaloplossingen. Omise voert zijn bedrijfsactiviteiten in Thailand, Japan, Singapore en Indonesie. Het bedrijf heeft een bewezen track record op gebied van financiële innovaties en is in november 2016 door Forbes erkend als “Fintech Rockstar”. Het bedrijf onderscheidt zich door zich te verdiepen in problemen die bedrijven ervaren en hiervoor oplossingen te bieden.

Het doel van OMG

Grootschalige adoptie als betaaloplossing. Het voordeel van de OmiseGo e-wallet is dat deze ook FIAT currencies ondersteunt waardoor adoptie makkelijker is. Een aantal bedrijven heeft aangegeven gebruik te willen maken van de OMG e-wallet waaronder: McDonalds Thailand met 214 locaties. Verder zijn er gesprekken met Alipay van Alibaba, Google Pay en nog tal van andere betaalsystemen. Dit soort integraties die ondersteunt worden door overheden kunnen er voor zorgen dat de adoptie van Cryptocurrency in de hele wereld groter wordt. Zeker als betaalmiddel!

Did you like this?
Tip Kevin Koolmees with Cryptocurrency

Donate Bitcoin to Kevin Koolmees

Scan to Donate Bitcoin to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some bitcoin:

Donate Bitcoin Cash to Kevin Koolmees

Scan to Donate Bitcoin Cash to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send bitcoin:

Donate Ethereum to Kevin Koolmees

Scan to Donate Ethereum to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some Ether:

Donate Litecoin to Kevin Koolmees

Scan to Donate Litecoin to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some Litecoin:

Donate Monero to Kevin Koolmees

Scan to Donate Monero to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some Monero:

Donate ZCash to Kevin Koolmees

Scan to Donate ZCash to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some ZCash:
By |2018-03-07T16:28:29+00:00maart 7th, 2018|Interessante cryptocurrency|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

Leave A Comment