Zoals eerder beschreven heeft de mede-oprichter van Terra, Du Kwon, de gemeenschap en investeerders een “revival” plan voor het Terra ecosysteem voorgelegd, wat tot controverse in de gemeenschap leidde en ook de aanleiding was tot een stemming. De “officiële” stemming zal hoogstwaarschijnlijk de lancering van Terra 2.0 inleiden.

Volgens de stempagina op Terra Station is ongeveer 78% van de stemmers voorstander van het forken van het netwerk en het verstrekken van nieuwe tokens aan de gebruikers, terwijl slechts 0,36% tegen het plan is. In totaal 20,2% van de stemmers kozen voor de optie “Nee met veto” en 1,3% onthield zich van stemming.

De stemming heeft nog niet het quotum bereikt dat nodig is voor de erkenning van het stemproces. Wat de validators betreft, is de meerderheid voorstander van het nieuwe plan van Du Kwon. Drieëndertig validateurs hebben ja gezegd tegen het voorstel en slechts vijf van hen hebben tegen gestemd.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Artikel-nieuw-design-2-1-1024x523.png
Maak een account of ga naar trading bot.

Eerder brachten leden van de Terra gemeenschap hun eigen stem uit, waarbij 92% van de gebruikers ervoor koos om geen fork te maken van het bestaande netwerk. Maar aangezien de stemming in de gemeenschap de mening vertegenwoordigt van een kleinere groep deelnemers aan het Terra ecosysteem, zijn de resultaten anders.

Word lid van de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen en kom naar de Telegram om mee te discussiëren.