Na de wereldwijde uitverkoop van de cryptocurrency markt, laten Shiba Inu whales hun favoriete meme-token niet achter en kijken ernaar uit om meer te kopen – net als deze whale die 171 miljard tokens heeft gekocht.

Twee grote transacties

De eerste grote transactie verscheen een dag geleden op de blockchain toen de whale Het token is rond de $0,000049 verhandeld na een enorme correctie op de cryptocurrency markt in het algemeen.

Elf uur na de uitvoering van de eerste order besloot de whale een ander, kleiner deel van de Shiba Inu tokens te kopen en haalde zichzelf nog eens $2,3 miljoen aan tokens binnen toen Shib nog lager zakte naar $0,000048.

Begin direct! Maak een account

Hoe meer whales hoe beter?

Met meer controle door whales verwachten marktdeelnemers een trendbreuk. Nadat Shib de vorige ATH bereikte, daalde het aandeel van de whales op het netwerk licht, wat leidde tot een enorme correctie van 45% in minder dan een week.

Bitvavo
Koop voordelig 156 verschillende cryptocurrencies bij Bitvavo

Met een toenemend aantal whales op de markt, zullen retail traders niet langer de meerderheid van de markt vormen, en whales – in tegenstelling tot kleine traders – hebben de neiging om hun positie vast te houden tot nieuwe highs zich aandienen.

Shiba Inu markt

Op dit moment handelt SHIB op het nieuwe lokale dieptepunt van $0,0000479, nadat het gisteren bijna 10% van zijn waarde verloor, wat 16% was voordat het weer omhoog trok. Volgens de handelsvolumes zijn retail traders nu bijna 98% minder geïnteresseerd in het speculeren met het Shiba Inu token.

Shiba Inu Daily Chart
Bron: Tradingview

De belangrijkste reden voor de snel afnemende interesse is het enorme waardeverlies van het token, dat zal terugkeren naar post-pump prijzen als het door nog een 40% correctie gaat. Het is onwaarschijnlijk dat dit zal gebeuren door de overvloed aan verkoopkracht, of zelfs koopkracht, op de markt.

Cryptocurrency traden kan heel lucratief zijn. Lees meer over traden in de crypto trading gids of ga direct naar de website van Satoshi Trading Bot voor automatisch handelen met een crypto trader.

Word lid van de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen en lees hier meer Crypto nieuws.