Het is geen SUSHI. Het is geen YAM. Het is KIMCHI. En het is hot … voor nu.

In het kort:
Een nieuw token sloot met bijna een half miljard aan waarde na enkele uren. KIMCHI is een fork van SUSHI. Het project beweert dat het “het volgende populaire DeFi farming token zou kunnen zijn.”

Bitvavo
1000 euro gratis handelen zonder fee!

Als je nog nooit van KIMCHI hebt gehoord, het DeFi farming token, dan is dat omdat het gisteren niet bestond. Vandaag de dag heeft het naar verluidt $ 500 miljoen aan waarde opgehaald voordat het naar beneden tuimelde naar slechts $ 150 miljoen.

Het groeitraject weerspiegelt andere recente DeFi-projecten, met name Yam, het token dat in slechts een paar dagen boven de $ 150 steeg voordat het binnen 48 uur als een niet-zo-zoete aardappel naar $ 0 zakte.

KIMCHI Token is een fork van Yuno en Sushi, waarvan de laatste zelf een vork is van Uniswap.

KIMCHI is nieuw genoeg dat het moeilijk is om vast te stellen hoe het precies verschilt van zijn moedertoken, SUSHI. Sushiswap geeft de gelijknamige SUSHI-tokens uit als een manier om mensen te stimuleren om liquiditeit bij te dragen aan het platform.

Het platform geeft ook een verlaging van de handelskosten aan gebruikers die hun tokens vergrendelen in een slim contract, wat betekent dat ze het gedurende een bepaalde periode niet kunnen aanraken.

KIMCHI laat gebruikers blijkbaar ETH-, SUSHI-, TEND-, USDT- of Uniswap activa gebruiken in de hoop dat ze obsceen hoge rente zullen verdienen (tot 66.000 APY, volgens het platform), voor het genereren van liquiditeit voor het platform. De marktkapitalisatie van het KIMCHI-token is momenteel in de buurt van $ 44 miljoen sinds deze vandaag beschikbaar is.

Afgelopen weekend bedroeg de totale waarde van Defi-applicaties $ 8 miljard, wat betekent dat er een enorme behoefte is aan mensen die inkomsten willen genereren uit hun cryptocurrency bezit. Het is ook duidelijk dat mensen bereid zijn halsoverkop nieuwe protocollen te gaan gebruiken met weinig informatie om op te vertrouwen.

Het spreekt voor zich dat het gebruik van het KIMCHI-protocol, dat werkt met een niet-gecontroleerd smart contract, een zeer risicovolle investeringsbeslissing is.

En de over ons pagina voor KIMCHI FINANCE werpt niet veel licht op de operatie, behalve: “KIMCHI zou het volgende populaire DeFi farming token kunnen zijn. Wie weet?!”

Meer nieuwsgierige gebruikers kunnen onder de motorkap kijken naar het tokencontract, maar ze moeten het kunnen begrijpen. Een deel van de aantrekkingskracht van deze tokens is ogenschijnlijk het, eh, het plezier om snel aan de slag te gaan voordat het te mooi is gebleken om waar te zijn.

Het is net alsof je een spelletje hete … yam speelt. Alleen met miljoenen dollars op het spel.