Uit de broncode van de website van Tesla zijn zij bezig met het testen van een betaaloptie voor Dogecoin (DOGE)

De DOGE-betaaloptie werd ongeveer drie dagen geleden toegevoegd om te testen, vertelde een software engineer op Twitter. De ingenieur analyseerde Tesla’s broncode in de backend en zei dat het bedrijf bezig is met het testen van die optie.

“Het grootste deel van de code is al aanwezig in de nieuwste Javascript-bestanden die Tesla gebruikt voor het verwerken van betalingen, maar het deel over Dogecoin wordt gedwongen om null terug te geven, ongeacht wat er gebeurt, en wordt dus nooit getoond (in feite een manier om code in productie te testen),” zei Tree of Alpha in een direct Twitter-bericht.

Maak een account of ga naar trading bot.

Met andere woorden, de DOGE betalingsoptie is momenteel “een verborgen functie” de meeste niet-technische mensen kunnen het nog niet zelf zien.

Hier is hoe de optie voor Tree of Alpha op Tesla’s afrekenpagina te zien was toen ze het aan het testen waren:

Bitvavo
Koop voordelig 156 verschillende cryptocurrencies bij Bitvavo

Ze hebben ook ontdekt dat Tesla de “crypto_continue.html” pagina heeft toegevoegd in zijn broncode, bedoeld om cryptobetalingen te verwerken.

Dit is niet de eerste keer dat Tree of Alpha de broncode van Tesla heeft geanalyseerd. In november ontdekten ze dat Tesla betalingen aan het testen was voor een munt genaamd “SHIBA (SBA),” en die munt bleek uiteindelijk niet SHIBA INU (SHIB) maar DOGE te zijn.

Musk is al lange tijd een fan van DOGE. Hij heeft ook geïnvesteerd in de cryptocurrency met een meme-thema, samen met bitcoin en ether.

In maart vorig jaar begon Tesla bitcoin te ondersteunen voor autobetalingen. Maar kort daarna, in mei, stopte het met het accepteren van bitcoin voor voertuigaankopen vanwege zorgen over de milieu-impact.

“We maken ons zorgen over het snel toenemende gebruik van fossiele brandstoffen voor Bitcoin-mining en -transacties, vooral steenkool, dat de slechtste emissies heeft van alle brandstoffen,” zei Tesla destijds.

Toch bezit het bedrijf momenteel 48.000 bitcoin op zijn balans, meer dan $ 2 miljard waard tegen de huidige prijzen, volgens CoinGecko.

Vanmorgen bevestigd Musk dat merchandise met DOGE kan worden gekocht.

Word lid van de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen en lees hier meer Crypto nieuws.