Moederbedrijf NYSE kondigt komst nieuw crypto-platform aan

//Moederbedrijf NYSE kondigt komst nieuw crypto-platform aan

Moederbedrijf NYSE kondigt komst nieuw crypto-platform aan

De afgelopen dagen is er opnieuw veel goed nieuws uitgebracht over crypto. Intercontinental Exchange (ICE) heeft deze week wellicht het beste nieuws van dit jaar uitgebracht over crypto. De ICE onder andere de New York Stock Exchange onder het beheer en heeft plannen aangekondigd om een open en gereguleerd wereldwijd ecosysteem te ontwikkelen voor digitale assets en crypto. 

Nieuwe crypto platform

De ICE heeft dit nieuws via een persbericht dat op 3 augustus gepubliceerd werd online gebracht.

ICE zal samenwerken met een aantal grote ondernemingen waaronder Boston Consulting Group, Microsoft, Starbucks en nog meer grote bedrijven om het nieuwe platform te creëren.

Het is de bedoeling om een geïntegreerd platform te creëren waarmee consumenten, verkopers en institutionele klanten de mogelijkheid krijgen om digitale assets te kunnen kopen, verkopen, opslaan en uitgeven. ICE geeft binnenkort meer details vrij over het nieuwe platform.

Bron Technieuws

By |2018-08-06T04:20:33+00:00augustus 6th, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie