Microbetaaldienst Stellar sluit deal, koers schiet 50 procent omhoog in één week

//Microbetaaldienst Stellar sluit deal, koers schiet 50 procent omhoog in één week

Microbetaaldienst Stellar sluit deal, koers schiet 50 procent omhoog in één week

Een beetje overschaduwd door het nieuws rondom Ripple, maar de koers van Stellar is de afgelopen week met maar liefst 50 procent toegenomen.

Stellar koers steeg +50%

Hierdoor stijgt de coin nu naar de zesde plek van Coinmarketcap met een marktwaarde van 4,93 miljard dollar. De huidige koers op moment van schrijven is 26 dollarcent, omgerekend 22 eurocent. De afgelopen 24 uur hebben beleggers hun winst met XLM geïncasseerd en noteert de munt een min van 6 procent. De hoogste koers was in april dit jaar met 41 dollarcent voor XLM.

Meer adaptatie Stellar in bedrijfsleven

Hoe is de rally te verklaren? Eerder deze maand werd bekend dat de bedrijven Lightyear en Chain Inc. Fuseren om een nieuwe organisatie Interstellar op te richten. Zij gaan de technologie van Stellar aan de man brengen in het bedrijfsleven. Met de technologie is het mogelijk om digitale bedrijfsassets op te slaan, te ruilen of te verkopen, volledig bijgehouden door de publieke ledger van Stellar.

Medeoprichter Jed McCaleb van de Stellar Development Foundation en Lightyear zegt: “Chain pioniert door onze blockchaintechnologie te gaan gebruiken. We verwachten dat geld en digitale assets zich via open protocollen gaan verplaatsen. Deze bundeling is een opsteker voor Stellar”.
Bron: Bitcoinist

Bron Bitcoin Magazine

By |2018-09-24T13:12:51+00:00september 24th, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie