Crypto handelaar en analist Michaël van de Poppe onthult de Cardano prijsniveaus die hij in de gaten houdt ter voorbereiding van de volgende bull run fase van het smart contract platform.

In een nieuwe video vertelt de cryptostrateeg aan zijn 57.400 YouTube abonnees dat ADA/USD een belangrijk niveau moet vasthouden om zijn sterke uptrend te ondersteunen.

“Op dit moment krijgen we een aantal critical levels die we in het algemeen moeten vasthouden en dat is rond de $0,90. We hebben higher highs en higher lows. Dus is momenteel ($1.10) het critical level om vast te houden. Dit is de meest voor de hand liggende. Als dat verloren gaat, kunnen we nog steeds aannemen dat $0,90 het volgende niveau is. Maar dat zou de low moeten zijn.”

Kijkend naar de BTC denominatie, zegt Van de Poppe dat ADA/BTC nog steeds aan het consolideren is, maar het moet een critical support level vasthouden om in de volgende beweging omhoog te ontsteken.

Crypto trader
Automatisch daytraden? Lees hier meer!

“Zolang het in deze groene zone blijft (0.00001780), zodat we een accumulatie als deze krijgen, is het klaar voor de volgende grote beweging. Als het dit niveau (0.00001780) niet breekt, zal de waarde van de USD niet dalen naar $0.70 of lager. Je zou dus op zoek moeten gaan naar de entry points die ik zojuist heb genoemd voor Cardano.”

Hoewel ADA/USD als ADA/BTC zich nog in de accumulatie fase bevinden, gelooft Van de Poppe dat beide pairs op weg kunnen zijn naar nieuwe atmosferische hoogten.

“Als het eenmaal begint te lopen, denk ik dat het nog eens 2x, 3x, 4x gaat versnellen vanaf hier. En ja, de markt gaat in deze cyclus veel hoger uitbreken dan de meesten van jullie verwachten.”

Voordat de huidige boom cycle afloopt, voorspelt de crypto handelaar dat Cardano het potentieel heeft om omhoog te schieten naar $ 20, wat een winst van meer dan 1.500% vertegenwoordigt vanaf de prijs van $ 1,24.

Volg de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen. Meer Cryptocurrency nieuws.

Cryptocurrency aan- en verkopen kan heel lucratief zijn. De koersschommelingen (volatiliteit) van de markt zorgt ervoor dat in korte tijd goede rendementen kunnen worden behaald tot wel 30% per maand. Lees meer over automatisch handelen met trading software (bot).