Michael Saylor, CEO van Microstrategy, zegt dat voor $ 250 biljoen aan activa op zoek zijn naar een ideale waardeopslag en dat Bitcoin een uitstekende kandidaat is.

In een Hedgeye interview met Keith McCullough legt het hoofd van ‘s werelds grootste beursgenoteerde business intelligence firma uit waarom investeerders simpelweg de belangrijkste cryptovaluta moeten kopen en bewaren.

Bitcoin kopen met iDEAL zonder commissie? Dat kan bij Bitvavo!

“Als we het hebben over een softwarenetwerk dat de levens van een miljard mensen gaat veranderen en een biljoen dollar aan energie zal dematerialiseren, dan is de enige vraag: ‘Is dat de winnaar?’ En Bitcoin is de winnaar van de crypto oorlogen. . Het versloeg zesduizend vijfhonderd verschillende cryptoconcurrenten en het is uit die oorlogen voortgekomen om het dominante crypto activanetwerk te worden, net zoals Amazon elke detailhandelaar in cyberspace versloeg, net zoals Apple iedereen versloeg in de mobiele ruimte, net zoals Facebook iedereen versloeg in de sociale ruimte .

Je hebt de kans om de winnaar te kopen en te bezitten en wacht gewoon tot de rest van de wereld hem herkent. U vertelt me: is er in 2012 een winnende handel in Facebook of Apple of Google of Amazon die beter is dan de handel in het kopen ervan? “

Saylor zegt ook dat als het gaat om het behoud van iemands rijkdom in de loop van decennia, de prestaties van Bitcoin ongeëvenaard zijn.

‘Stel dat je eigenlijk een miljoen dollar wilde nemen en het in een investering wilde stoppen en het over 30 jaar aan je dochter of kleindochter wilde geven. Hoe zou je dat doen? Hoe geef je in dertig jaar een materieel bedrag door aan je kleindochter of je dochter?

Omdat ik het niet kan met onroerend goed in Florida. Ze belasten het in 30 jaar van u af. Ik kan het met geen enkel aandeel doen, omdat ik niet weet dat het aandeel binnen 30 jaar niet vernietigd zal worden. Ik kan het niet met goud doen, want het zal in tweeën worden gesneden en misschien over 30 jaar door iemand in beslag worden genomen. Ik kan het niet met een obligatie en ik kan het niet met valuta. Met Bitcoin, omdat je er niet meer van kunt maken, heb je dit pure stukje financiële energie. Je zou het kunnen kopen. Je zou het kunnen vasthouden zonder transportkosten en je zou het binnen 30 jaar aan iemand kunnen overhandigen. “

Terwijl BTC bewijst dat het de nummer één cryptomunt met waarde is, benadrukt de CEO van MicroStrategy hoe Bitcoin aan de ontvangende kant zou kunnen staan ​​van honderden biljoenen dollars aan investeringen.

“Er is een oceaan van $ 250 biljoen aan activa. Ze zijn allemaal op dit moment op zoek naar de ideale winkel met waarde. Ik geloof dat de voor de hand liggende vraag is: ‘Hoe leggen we mensen uit dat Bitcoin digitaal goud is, dat het beter goud is dan goud, en dat het een betere opslag van waarde is dan grote technologie?’ We kunnen ze laten zien met cijfers en we kunnen het laten zien ze met verhalen, maar als dat gebeurt, zal veel van die monetaire energie van de activa-oceaan naar de cryptovijver stromen en iedereen die die overgang maakt, zal hiervan profiteren. Het is dus een kans om goed te doen voor de wereld. “

Meer Bitcoin nieuws.

Bitcoin prijs in Euro: