Play-to-earn gaming en non-fungible token (NFT) project Pavia gaat in de lucht in op het Cardano (ADA) netwerk maanden nadat de vijfde-grootste blockchain na lang wachten de smart contract functies uitrolde.

In een persbericht wordt er door het project Pavia verklaard dat het de “eerste Cardano metaverse” is, een virtuele realiteitsruimte die het mogelijk maakt om activiteiten en vormen uit de echte wereld digitaal na te bootsen.

Terwijl het Cardano netwerk is vernoemd naar de Italiaanse wiskundige Gerolamo Cardano, is het Pavia metaverse project vernoemd ter ere van de geboorteplaats van de wiskundige – Pavia, Noord-Italië.

Maak een account of ga naar trading bot.

Het metaverse project zegt dat het ongeveer 100.000 NFT grondpercelen heeft en dat 60% reeds is uitverkocht. Pavia zegt dat tijdens de eerste fase 29.000 grondpercelen werden verkocht en 31.000 grondpercelen tijdens de tweede fase van de virtuele grondverkoop.

De digitale perceelverkoop vond plaats tussen oktober en november van 2021 en er zijn nu meer dan 8.300 virtuele perceel bezitters in het Pavia-ecosysteem. Pavia zegt ook dat de NFT eigenaren haar in-game token, PAVIA, hebben ontvangen als een airdrop na een blockchain momentopname in december van 2021.

Volgens Pavia werden kopers uit de VS en het VK beperkt van deelname aan de landverkoop “vanwege onzekerheid over de regelgeving.” Het metaverse project zegt dat de definitieve landverkopen zullen plaatsvinden in het eerste kwartaal van 2022.

Bitvavo
Koop voordelig 156 verschillende cryptocurrencies bij Bitvavo

De Pavia-landpercelen worden momenteel verkocht voor zo laag als 750 ADA, ongeveer $ 1.110, en zo hoog als 850.000 ADA, ongeveer $ 1,26 miljoen, op de Cardano NFT-marktplaats CNFT.

Nu heeft dit nog niet veel gedaan voor de prijs gezien op moment van schrijven ADA handelt voor $1,33 volgens gegevens van Tradingview

Word lid van de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen en lees hier meer Crypto nieuws.