Met 0,28 Bitcoin (BTC) op zak hoor je bij de één procent!

//Met 0,28 Bitcoin (BTC) op zak hoor je bij de één procent!

Met 0,28 Bitcoin (BTC) op zak hoor je bij de één procent!

Rekening houdend met het feit dat er nooit meer dan het beperkte aantal van 21 miljoen Bitcoin (BTC) beschikbaar zal zijn, stelt Steve Lee, voormalige Product Director bij Google, op Twitter dat slechts 1% van de wereldbevolking meer dan 0,28 BTC kan bezitten.

Als je 0,28 BTC bezit en dat HODLt, weet je zeker dat niet meer dan 1% van de huidige wereldbevolking ooit meer BTC kan bezitten dan jij. Een bescheiden investering van $1.830 op dit moment kan ervoor zorgen dat je een 1%’er bent in een toekomstige Bitcoin-wereld.

If you own 0.28 BTC and HODL, you can be certain no more than 1% of the current world's population can EVER own more BTC than you. A modest investment of $1,830 today can ensure you are a 1%er in a future Bitcoin world. https://t.co/9k3XZa09Yo

— Steve Lee (@moneyball) October 2, 2018

Lee komt uit op 0,28 BTC door de 21 miljoen BTC die ooit in omloop zullen zijn te delen door 1% van de wereldbevolking van 7,5 miljard. Die 0,28 BTC zal nog lager uitvallen omdat meer dan 17% van de 21 miljoen Bitcoins nog gemined zullen moeten worden, en de wereldbevolking exponentieel groeit. Ook houdt Lee geen rekening met het grote aantal BTC dat voorgoed verloren is gegaan of verloren zal gaan in de toekomst.

Een studie uitgevoerd door Chainalysis, een op blockchain georiënteerd digitaal forensisch bedrijf, ontdekte eind vorig jaar dat 3,79 miljoen BTC voorgoed verloren zijn gegaan en niet meer opnieuw verkregen kunnen worden. Hierbij moet gedacht worden aan oorzaken zoals sterfgevallen, vergeten wachtwoorden, verloren memory sticks met daarop de private keys tot wallets en dat soort zaken. Ook beweren enkele experts dat de inactieve wallet van Bitcoin-ontwikkelaar Satoshi Nakamoto met naar verluidt daarop 1 miljoen BTC, niet langer toegankelijk is.

Rekening houdend met 5 miljoen BTC die verloren (zullen) zijn gegaan, hoeft men nog maar 0,21 BTC te bezitten om ervoor te zorgen dat niet meer dan 1% van de wereldbevolking meer BTC dan jij kan bezitten.

Bron Crypto Insiders

By |2018-10-04T16:23:25+00:00oktober 4th, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie