Quick takes:

  • Er is meer dan $ 250 miljoen in Binance Coin ingezet om Bella Protocol (BEL) -tokens te kweken
  • Binance lanceerde zijn nieuwste launchpool-functie om een ​​veilige manier van yield farming te bieden
  • Het doel van de launchpool is om investeerders in staat te stellen BNB, BUSD en andere tokens in te zetten om andere tokens van nieuwe projecten te kweken

Bella Protocol (BEL) token farming op het Binance Launchpool-platform werd vandaag, 9 september, om 0:00 UTC officieel gelanceerd. Sindsdien hebben investeerders op het platform meer dan $ 250 miljoen in Binance Coin (BNB) ingezet – in minder dan 24 uur – om kans te maken op BEL-tokens. Het team van Binance heeft deze mijlpaal vastgelegd via de volgende tweet.

Een snelle blik op de launchpool pagina van Bel Protocol (BEL) onthult dat de volgende digitale activa tot nu toe zijn ingezet.

  • 11.075.858 Binance Coin (BNB) – Ongeveer $ 262,94 miljoen met $ 23,74 per BNB
  • 57.697.617 Binance USD (BUSD) – Ongeveer $ 57.697 miljoen
  • 114.016.303 ARPA-keten (ARPA) – Ongeveer $ 4,56 miljoen met $ 0,04 per ARPA

Binance LaunchPool: een veiligere manier om nieuwe activa te farmen.

In de maanden augustus en september heeft de crypto exchange Binance zich in de DeFi-industrie gewaagd door meerdere DeFi-tokens te vermelden. Om gelijk te blijven met de warp snelheid waarmee Yield Farming evolueert, besloot Binance Launchpool te lanceren als een veilige manier voor investeerders op het platform om nieuwe activa te farmen.

Binance streeft naar een veiligere manier voor investeerders om zich in DeFi en Yield-farming te wagen zonder de extra risico’s zoals te zien is bij de ineenstorting van Yam Finance (YAM) en het SushiSwap (SUSHI) debacle. In lijn met de huidige processen van Yield Farming, hebben investeerders op Binance launchpool de vrijheid om hun digitale activa op elk gewenst moment op te nemen.

In het geval van het BEL-protocol (BEL), worden ingezette activa geregistreerd over een periode van 30 dagen, waarbij beloningen in BEL dagelijks worden toegewezen en afhankelijk van de pool waarin de gebruiker beslist om deel te nemen.

BEL zal ook worden gelist op de 16e van deze maand en zal worden verhandeld voor BEL / BTC-, BEL / BNB-, BEL / BUSD- en BEL / USDT-paren.