Mede-oprichter Fundstrat, Tom Lee: Bitcoin-prijs zal door deze katalysatoren dit jaar nog stijgen

//Mede-oprichter Fundstrat, Tom Lee: Bitcoin-prijs zal door deze katalysatoren dit jaar nog stijgen

Mede-oprichter Fundstrat, Tom Lee: Bitcoin-prijs zal door deze katalysatoren dit jaar nog stijgen

Met nog slechts drie maanden te gaan wordt Tom Lee’s meermaals herhaalde voorspelling dat Bitcoin (BTC) aan het eind van dit jaar weer $20.000 waard zal zijn, steeds onrealistischer, maar ook al heeft BTC in 2018 meer dan 70% van haar waarde verloren, is het nog niet te laat voor een rebound, meldt de prominente investeerder en mede-oprichter van Fundstrat in een interview met Bloomberg.

$6.000 is een belangrijker level dan we ons realiseerden. Eerder dit jaar wezen we $6.000 aan als break-evenpoint voor Bitcoin-mining dus dat niveau zou stand moeten houden […] Het feit dat Bitcoin hier standhoudt is heel goed nieuws. Ik denk dat er aan het eind van het jaar katalysatoren zullen zijn, dus ik denk dat ondanks de lagere cijfers die we hebben gezien, we nu een ommekeer gaan maken. Het is een teken van momentum dat erg goed is.

Gevraagd naar wat voor katalysatoren dat zouden moeten zijn antwoordde Lee dat er een paar zijn: allereerst noemt hij de lancering van de nieuwe exchange ICE Bakkt, dat samenwerkt met een grote groep ondernemingen waaronder Microsoft en Starbucks. Lee zegt dat Bakkt “echt een van de eerste gereguleerde exchanges” zal worden en dat “grote investeringsbanken eraan werken om producten te bouwen om het te ondersteunen of ermee te werken”:

Ik denk dat instellingen wachten om er betrokken mee te raken.

Verder noemt Lee de verbeterde infrastructuur van de cryptocurrency exchange-markt en de fear of missing out (FOMO) onder institutionele beleggers als mogelijke katalysator. Volgens hem “krijgen de grote instellingen FOMO wanneer BTC stijgt” en “willen institutionele beleggers volatiliteit” en “is die volatiliteit momenteel te vinden in cryptocurrencies”.

Bron Crypto Insiders

By |2018-10-01T03:53:55+00:00oktober 1st, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie