Crypto enthousiasteling, John McAfee, die veel over Bitcoin (BTC) en de markt heeft verteld, gaat zijn eigen cryptocurrency lanceren, genaamd de McAfee Freedom Coin, volgens een tweet op 29 mei.

De McAfee Freedom Coin is ontworpen om het probleem van het uitwisselen van informatie aan te pakken, met behulp van een uniek paradigma en een nieuw structureel concept. Het is niet gebaseerd op grondstoffen, noch is het verbonden met de waarde of het gedrag van een extern item of een externe entiteit. De waarde van de munt is altijd nul ten opzichte van andere valuta, maar de natuurlijke marktwaarde is volledig gratis om te groeien.

De McAfee Freedom Coin is geenszins een technologische doorbraak – de make-up van de munt is triviaal en er zit niets nieuws in. Het unieke komt van een nieuwe benadering van het begrijpen van de ontwikkeling van cryptocurrency. De mechanismen die de Heilige Graal van cryptocurrency en economische vrijheid vormen.

Schrijf McAfee op zijn website over de coin

McAfee, die gelooft dat Bitcoin tegen 2020 1 miljoen dollar gaat behalen, heeft gezegd dat hij president zou worden bij de komende presidentsverkiezingen van 2020 – op een boot in internationale wateren nadat hij naar verluidt door de IRS was aangeklaagd. Hij verklaart dat hij zijn belastingen niet binnen 8 jaar heeft betaald. Hij heeft ook gezegd dat hij weet wie Satoshi Nakamoto echt is, hoewel de meeste twijfels hebben over deze bewering.

Een PR stunt of een serieuze onderneming van de controversiële John McAfee?