Marktupdate: Bitcoin stabiliseert, wat gaat Ethereum doen?

//Marktupdate: Bitcoin stabiliseert, wat gaat Ethereum doen?

Marktupdate: Bitcoin stabiliseert, wat gaat Ethereum doen?

Het is momenteel even rustig op de cryptomarkt. Nadat vorige week helaas toch weer de weg naar onderen werd ingeslagen is er momenteel sprake van een soort pauze, en daarmee staan we voor een belangrijk kruispunt. De belangrijkste vraag bij het bepalen van welke richting we opgaan is of Bitcoin het supportlevel van 6000$ kan houden.

Bitcoin

Dit is een level waarop Bitcoin in 2018 al zeer vaak getest heeft. Steeds kwam de grootste cryptomunt met een positieve reactie wanneer we in de buurt kwamen van die 6K. Gaat dat nu weer het geval zijn? Dan is (voor de zoveelste keer) bevestigt dat BTC er wat dat betreft goed opstaat. Zakken we voor het eerst door die 6000 dollar heen, dan is het hek van de dam.

Volgens vele analisten is de kans dan zeer groot dat we in ieder geval doorzakken tot aan de 5000 dollar. Wederom spannende tijden dus.

bitcoin 6000 supportIn bovenstaande grafiek is duidelijk te zien dat 6000 dollar dit jaar (vooralsnog) de ondergrens heeft betekent. Houden we dit supportlevel vast dan is dit een gunstig teken, zo niet dan kan Bitcoin ver terugvallen. Bron: coinmarketcap

Ethereum

De op 1 na grootste cryptocoin, Ether, is dit stadium al gepasseerd. Ethereum is ruimschoots door de ondergrens van 300 dollar geschoten en is momenteel zelfs minder dan 200 dollar(!) waard. Er wordt volop geschreven over het praktisch nut van Ethereum nu de ICO-markt bijna volledig tot stilstand is gekomen.

Ook Ethereum oprichter Vitalik Buterin sprak zich nog even uit over de groei van de cryptomarkt, wat het geheel ook niet echt bevorderde.

wat gaat ethereum doen koersEthereum is momenteel zo’n 192 dollar waard, wat betekent dat alle winst uit de periode december-januari inmiddels volledig teniet is gedaan. Bron: coinmarketcap

Bron Crypto Coins NL

By |2018-09-11T07:46:31+00:00september 11th, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie