In de LiteBit review hebben wij al verteld dat LiteBit zich richt op nieuwkomers op de markt en probeert het kopen, verkopen en of traden voor deze doelgroep te vergemakkelijken. In de interface zijn er knoppen waaronder een ‘koop Bitcoin’ knop voor gebruikersgemak. Er is een mogelijkheid om een prijs alert te krijgen via de mail om crypto te kunnen kopen op de koers van jouw keuze.

Je kan op een simpele manier op welk moment en waar dan ook crypto verhandelen via LiteBit met de mobiele app die verkrijgbaar is op Google Play Store en in de Apple store.

Als je overtuigd bent dat je een beginnende trader bent en je wil alleen crypto kopen en verkopen en je maakt een keus om met LiteBit aan de slag te gaan dan kan je dat op deze manier doen:

Het aanmaken van een account:

  • Voer je naam, e-mailadres en geboortedatum in en kies een wachtwoord
  • Verifieer je e-mailadres bij de volgende stap en voer het 6-cijferige nummer die je via de mail hebt ontvangen in.
  • Vul bij stap 3 je mobiele telefoonnummer in. Woon je in Nederland? Vergeet dan niet dat je na de landcode begint met 6 gevolgd door 8 cijfers.
  • Als je deze stappen hebt doorlopen ga je bij de laatste stap naar het kiezen tussen een Sms’je ontvangen of met een 2FA code toegang krijgen tot je account.
  • Het kiezen voor een 2FA code wijst zich vanzelf, vooral als je hier al eerder iets mee hebt gedaan.
  • Heb je nooit eerder gewerkt met een 2FA code? Check dan even in de Google Play Store of in de Apple store of je de app kan downloaden en lees de gebruiksaanwijzing goed door.
  • De stappen zijn allemaal doorlopen! Succes met het gebruiken van je LiteBit account!

Traden met LiteBit

Supersnel en makkelijk! Ga naar de koop knop in het menu en selecteer welke crypto jij wilt kopen, het aantal, en betaal daarna voor je aankoop. Je kan je aankoop naar een privé wallet laten sturen of aangeven dat je de aankoop in je LiteBit wallet wilt hebben op het moment van je aankoop. De kosten hiervan vind je onder het kopje kosten.

Verkopen met LiteBit

Het verkopen van crypto Is makkelijk te vinden. De knop ‘Naar mijn LiteBit wallet’ verwijst naar je account waar jij de cryptocurrency van jouw keuze kan verkopen. De interface en of knoppen wijzen zichzelf.

Customer service

Mocht je nog problemen ondervinden kan je de customer service via de chat 24/7 of telefonisch van 9 tot 9 bereiken.  Ook via de mail is de customer service bereikbaar waar zij hun uiterste best doen om je vraag binnen 24 uur te behandelen.

Hier kan je ze dus bereiken:

Cryptocurrency traden kan heel lucratief zijn. De koersschommelingen (volatiliteit) van de markt zorgt ervoor dat in korte tijd goed rendement kan worden behaald. Lees meer over traden in de crypto trading gids of ga direct naar de website van Satoshi Trading Bot voor automatisch handelen.

Wordt lid van de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen.

Lees hier meer Cryptocurrency nieuws.