KuCoin Shares is een nieuwe cryptocurrency van de nieuwe Exchange KuCoin. Deze exchange heeft een systeem waar de gebruikers crpyto verdienen. Op deze manier kunt u een passief inkomen genereren. De groei van deze exchange is vergelijkbaar met die van Binance in de begindagen en deze is binnen no-time de nummer 1 crypto exchange geworden. In dit artikel wordt meer uitleg gegeven over het principe en u kunt hier direct een account aanmaken. Deze exchange kan heel groot worden, omdat de gebruiker eraan verdient en alle andere exchanges niemand meer aannemen. KuCoin is nu nummer 16 op de lijst van exchanges in volume. Zodra ze top vijf zijn worden de KuCoin Shares heel groot! Wees er snel bij en profiteer!

Een account aanmaken op KuCoin? Volg de stappen:

  1. Maak een account aan op KuCoin (a.u.b. middels deze link dan krijg ik een referral als beloning voor het delen van deze informatie).
  2. Voor het aanmaken van een account hoeft u enkel een e-mail adres en wachtwoord op te geven. Hier vind u een artikel met video over het aanmaken.
  3. Vervolgens krijgt u een mail (kan in spam belanden) en deze bevestigt u. Dan is het account geactiveerd.
  4. Stuur Bitcoin of een andere cryptocurrency (Litecoin, Ethereum, Bitcoin Cash) naar uw account.
  5. Koop KuCoin Shares en profiteer van de stijging en het dagelijks dividend.

KuCoin exchange: een top exchange die nog steeds klanten aanneemt.

KuCoin exchange is een Chinese exchange die sinds september 2017 actief is en begonnen is als Kubi.com. Het hoofdkantoor is nu gevestigd in Hong Kong, omdat het door regulaties gedwongen werd China te verlaten. Deze exchange is al gegroeid naar inmiddels 1 miljoen gebruikers. De grote voordelen van KuCoin exchange zijn:

1. Lage kosten

De kosten voor het handelen zijn maar 0.1% en dit wordt direct terug geïnvesteerd in gebruikers. Het referral en bonusprogramma worden hier namelijk mee betaald. Alleen het opnemen van KuCoin is nog wel redelijk duur dat vind ik persoonlijk het enige nadeel.

2. Snelle currency listings

Elke veelbelovende cryptocurrency komt snel op KuCoin en wanneer ze erop komen stijgen ze vaak ook heel hard.

3. Veel currency pairs

Op KuCoin kan er gehandeld worden vanuit BTC, ETH, NEO en GAS. Dat is handig, omdat Ethereum overmaken goedkoper en sneller is. Wanneer er dan Euro’s in cryptocurrency omgezet worden is er weinig verlies met het overmaken naar de exchange.

4. Support

Snelle support en goede maintenance (problemen worden snel opgelost). Dit is tegenwoordig uniek, want een Kraken reageert rustig 6 maanden niet op een ticket.

5. Referrals en dividend

KuCoin biedt op dit moment het mooiste referral programma waar er tot 3 lijnen diep verdiend wordt. In de volgende afbeelding van de KuCoin website kunt u de opbouw van het programma gezien! Daarnaast is er ook nog dividend over de KuCoin Shares.

KuCoin Shares KuCoin Shares winnen zeer snel aan populariteit. De waarde van het aandeel is binnen een maand met 200% gestegen. Dit is niet zo gek, want de KuCoin Shares kunnen jou een aardige verdienste opleveren. Hoe gaat dit precies in zijn werk? Er zijn drie manieren waarop je aan deze aandelen kunt verdienen: 10% van de winst van KuCoin wordt gebruikt om de KuCoin shares te verbranden. Hierdoor zijn er steeds minder in omloop en zal de prijs alleen maar stijgen Je krijgt korting op je trades. Gebruikers die KuCoin shares vasthouden, hoeven een lagere tradingfee te betalen dan wanneer ze deze niet vasthouden. Bij Binance is dit ook het geval, maar dan kost je dit Binance coins. Bij KuCoin hou je gewoon al je KuCoin shares en kan je alsnog gebruikmaken van de korting. Je krijgt dividend uitbetaald. Gebruikers die Kucoin Shares vasthouden, ontvangen elke dag betalingen als percentage van de winst die het handelsplatform maakt.  Het enige wat je hoeft te doen om hier voor in aanmerking te komen is KuCoin Shares te kopen en deze op de exchange te laten staan. Klik hier om meteen gratis een account aan te maken. 

 

KuCoin Shares (KCS) de eigen cryptocurrency van KuCoin:

KuCoin Shares zijn de eigen cryptocurrency van KuCoin. Net als Binance Coin dit van Binance is. Het grote voordeel is dat er aan KuCoin Shares op verschillende manieren verdiend kan worden namelijk:

  • KuCoin doet aan coinburn daar gebruiken ze 10% van de winst over de transactiefees voor. Dit zorgt ervoor dat er schaarste komt en de prijs van de KuCoin Shares wordt opgedreven.
  • U krijgt dagelijkst rente uitbetaald (dividend) wanneer u KuCoin Shares op uw account heeft staan. Dit kunt u onder explore – kucoin bonus vinden in het menu op uw account.
  • Gebruikers met KuCoin Shares krijgen korting op transactie fees.
  • Wanneer u referrals heeft die in KuCoin Shares handelen krijgt u daar ook commissie van.

Hier een uitleg van hoe de verdeling van de fee in elkaar zit:

KuCoin Shares: jouw vroegtijdig pensioen? Op dit moment kan het al lucratief zijn om te investeren in KuCoin shares. Op het moment van schrijven, kan je volgens de website van KuCoin zelf al 38 dollar per dag verdienen als je in het bezit bent van 15.000 KuCoin shares. Dit aantal lijkt echter alleen maar te stijgen, omdat het handelsplatform zeer sterk aan populariteit wint. Hoe populairder het platform, hoe groter jouw winsten. Zowel de waarde van je aandelen gaan omhoog als je verdiensten.  Daarnaast word je niet uitbetaald in dollars of euro’s, maar in de cryptomunten die op het platform verhandeld worden. Hoe populairder cryptocurrency’s worden (en zoals je in dit artikel kunt lezen, staan we nog in de begindagen), hoe groter jouw winsten zullen zijn.  Op dit moment accepteren ook nog eens de allergrootste exchanges geen gebruikers meer, waardoor veel gebruikers richting KuCoins gaan. Wij verwachten daarom dat KuCoin en daarmee KuCoin Shares. nog een zeer sterke stijging mee gaat maken. Als jij hiervan mee wilt profiteren, is het een idee om in KuCoin Shares te investeren. Uiteraard is dit geen advies en is het verstandig zelf eerst nog onderzoek te doen. Investeer nooit meer geld dan je bereid bent te verliezen. 

 

Wilt u een andere cryptocurrency aankopen? Ga dan naar de Cryptohandleiding.