KuCoin investeert $3 miljoen in lokale beurs ‘Bitcoin Australia’

//KuCoin investeert $3 miljoen in lokale beurs ‘Bitcoin Australia’

KuCoin investeert $3 miljoen in lokale beurs ‘Bitcoin Australia’

KuCoin investeert drie miljoen dollar in een Australische crytpobeurs genaamd ‘Bitcoin Australia’. Dat blijkt uit een artikel van de ‘Australian Financial Review’ (AFR). De investering is voor beide partijen belangrijk. KuCoin wil hiermee hun profiel vergroten ‘Down Under’ en de Australiërs willen op hun beurt internationaal stappen gaan maken.

Disclaimer: KuCoin is een partner van Blockchain Stories.

Bitcoin Australia

Bitcoin Australia heeft op dit moment een relatief klein aanbod. De samenwerking moet de lokale beurs uit eindelijk helpen om binnen twee jaar vijftig verschillende markten te kunnen ondersteunen. De CEO van Bitcoin Australia, Rupert Hackett, ziet veel voordelen in de samenwerking: “KuCoin ondersteunt heel veel cryptocurrency’s. Handelaren kunnen daar gemakkelijk cryptovaluta kopen en verkopen. Wij bouwen een platform voor mensen die nieuw zijn, terwijl KuCoin zich richt op ervaren investeerders.”

Regels in Australië

Volgens Hackett was dit het juiste moment voor de samenwerking. Door nieuwe regulering rondom cryptocurrency in Australië is er nu meer duidelijkheid over wat wel en niet kan als bedrijf. De CEO is van mening dat de beslissingen behoorlijk progressief zijn in vergelijking met de rest van de wereld.

De rest van de wereld

Het bedrijf doet al enige tijd pogingen om Nederland en andere Europese markten te bereiken. Uit het artikel van AFR blijkt dat Bitcoin Australië ook in bijvoorbeeld Canada voet aan de grond wil krijgen. In Nederland zijn er al een hoop manieren om cryptocurrency te kopen. Dus het is de vraag hoe een Australisch bedrijf het beter gaat doen dan de partijen die in ons land al aan de weg aan het timmeren zijn.

Bron: AFR

 

Bron Blockchainstories

By |2018-09-11T07:51:45+00:00september 11th, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie