Koers bitcoin richting cruciaal punt

//Koers bitcoin richting cruciaal punt

Koers bitcoin richting cruciaal punt

Sinds begin augustus daalde bitcoin met 8,5 procent. Dit nadat de belangrijkste cryptomunt gekeken naar marktkapitalisatie een 60 dagen durende rally kende, waarbij bitcoin een hoogtepunt aandeed van 8.487 dollar.

Bitcoin Bravado

Volgens het team van Bitcoin Bravado naderen we nu een cruciaal gebied. Bitcoin koerst op het moment rond de 7.100 dollar per stuk.

Wat nog moet worden bepaald is of dit een gezonde terugtrekking is vóórdat de volgende stap hoger kan worden gemaakt, of dat dit een teken is van afnemende lange termijn support.

The next bull market happens when them and their friends are in position to make money off it. So… soon.https://t.co/KozlHtwnW7

— Bitcoin Bravado® (@BitcoinBravado) August 6, 2018

Daling naar 5.000 dollar is mogelijk

Het team analisten geeft aan dat de negatieve markttrend de afgelopen twee maanden is doorbroken, maar zij wacht op bevestiging van een bodem op het cruciale niveau rond de 6.800 dollar.

De prijsactie die rond dat punt zich zal manifesteren geeft de sterkte aan van de cryptomarkten op de korte termijn.

Mocht er geen significante stijging zijn vanaf dat punt – ook in volume – dan zou de cryptomunt verder kunnen dalen naar de 5.000 dollar, zo schrijft zij in haar Telegram account.

Het kan vriezen, het kan dooien

Mocht er juist een sterke bounce optreden, dan zou dat het signaal kunnen zijn dat de dalende markt eindelijk ten einde is.

Het team van Bitcoin Bravado geeft verder aan long te gaan rond de 6.700 a 6.800 dollar per bitcoin, met een strakke stop loss vergezeld van verkooporders mocht de steun niet houden.

We mogen van het team verwachten dat het een netto shortpositie inneemt wanneer de 6.700 dollar niet houdt.

Bron: Bitcoin Bravado Telegram

Foto: Flickr / Many Wonderful Artists

Disclaimer: Beleggen en handelen in cryptocurrencies zoals bitcoin is zeer speculatief en omvat veel risico’s. Bovenstaande analyse is geen beleggingsadvies van Bitcoin Magazine Nederland. De inhoud is geen advies om een munt te kopen, te verkopen of vast te houden. In het verleden behaalde resultaten zijn geen garantie voor resultaten in de toekomst.

Bron Bitcoin Magazine

By |2018-08-08T08:47:37+00:00augustus 8th, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie