Kim Kardashian pokert met Bitcoins (BTC) voor het goede doel

//Kim Kardashian pokert met Bitcoins (BTC) voor het goede doel

Kim Kardashian pokert met Bitcoins (BTC) voor het goede doel

Je kent haar vast wel, Kim Kardashian. Kim Kardashian is een reality tv ster en heeft 114 miljoen Instagram volgers. Gisteren, 29 juli, speelde ze poker met Bitcoins tijdens een potje poker voor het goede doel.


We zijn overgestapt naar Bitcoin!

De zussen van Kim Kardashian, Kendall Jenner en Khloé Kardashian, en de moeder, Kris Jenner, organiseerden het pokerspel van gisteren. Dit was om fondsen te werven voor het goede doel ‘City of Hope’, een behandelcentrum voor kanker.

Terwijl miljoenen volgers het pokerspel volgden via Instagram en andere social media plaatste Kim Kardashian een foto waarin ze een Bitcoin pokerchip inzette. Bij deze foto plaatste de ster de volgende tekst: “We zijn overgestapt naar Bitcoin!”

Kim Kardashian Bitcoin poker


De grootste influencer ter wereld pokert met een fysieke Bitcoin

Het fysiek maken van een Bitcoin is al jarenlang een idee. Kim Kardashian zet met deze Bitcoin pokerchip dus een fysieke Bitcoin in. Waarom Kim Kardashian er voor kiest om een fysieke Bitcoin in te zetten, temidden van miljoenen volgers, is niet helemaal duidelijk. Wel betekent dit dat de realityster gelooft in cryptocurrency. Door haar enorme bereik op social media kan deze post de acceptatie van de Bitcoin versnellen.

Volgens velen is Kim Kardashian de grootste influencer ter wereld. Tommy Hilfiger zegt het volgende:

“Kim is de belangrijkste en krachtigste influencer ter wereld. Haar bereik reikt veel verder dan haar eigen merken. Elke keer dat ze een modemerk draagt, publiceert of erover praat, is er een onmiddellijke en significante toename in zowel het bewustzijn als de verkoop. “

De invloed van haar post kan dus weleens groter zijn dan dat we op voorhand zouden verwachten.

Bron Newsbit

By |2018-07-31T08:18:49+00:00juli 31st, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie