Kim Dotcom: red je geld en investeer in Bitcoin (en goud)

//Kim Dotcom: red je geld en investeer in Bitcoin (en goud)

Kim Dotcom: red je geld en investeer in Bitcoin (en goud)

Kim Dotcom ken je waarschijnlijk nog als de eigenaar van MegaUpload. Nadat zijn platform offline is gehaald is Kim absoluut niet stil blijven zitten. Zo houdt hij zich tegenwoordig voornamelijk bezig met cryptovaluta, waaronder Bitcoin uiteraard. Deze keer uit Kim Dotcom zijn zorgen over de gigantische schuld van de Amerikaanse regering.

In een tweet van de voormalig piraat valt te lezen dat de schuld van de Verenigde Staten per jaar met 1 biljoen dollar groeit. Deze schuld zal nooit afbetaald worden en ervoor zorgen dat een globale economische crash gaat plaatsvinden. De Amerikaanse dollar zal uiteindelijk niet meer waard zijn. Bitcoin en goud zijn volgens Kim de beste investeeropties.

1 TRILLION DOLLARS in additional US Govt debt PER YEAR!

US spending is funded by lenders who will never get paid. US Empire will collapse followed by a world wide economic collapse. https://t.co/kdtB0GnewP

Shift your USD into Gold & Bitcoin asap before USD becomes toilet paper. https://t.co/a5UIuhJvUT

— Kim Dotcom (@KimDotcom) August 9, 2018

Trust me. Buy crypto and gold. Your USD will become worthless. With US economic collapse all old money currencies will crash.

Times will get tough. But you’ll be fine if you hedge some of your assets in preparation for the crash.

The big crash is coming 100%.

— Kim Dotcom (@KimDotcom) August 12, 2018

De opvallende uitspraken van Kim Dotcom volgen na het rapport opgesteld door de Congressional Budget Office. De nationale schuld is volgens hen gestegen met 20 procent in de afgelopen 10 maanden. De voornaamste reden voor het verlies is de verlaging van de belasting door Trump én de hoge uitgaves van zijn regering.

Helemaal onpartijdig is Kim Dotcom niet te noemen, aangezien hij sinds 2012 in gevecht is met de Amerikaanse overheid. De VS vroeg aan Nieuw Zeeland destijds namelijk om Kim’s uitlevering, omdat hij beschuldigd werd (en wordt) van auteursrechtschending, witwassen en afpersing.

Bron Apparata

By |2018-08-14T04:33:16+00:00augustus 14th, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie