Kans goedkeuring Bitcoin ETF wordt steeds groter

//Kans goedkeuring Bitcoin ETF wordt steeds groter

Kans goedkeuring Bitcoin ETF wordt steeds groter

Kin-Wai Lau, CEO van Fatfish Internet Group, heeft laten weten dat het niet lang meer zal duren voordat de SEC een Bitcoin ETF zal gaan goedkeuren. 

Vanaf begin dit jaar zijn de koersen al behoorlijk wisselvallig. Bij de SEC bepalen een aantal mensen op de SEC een goedkeuring kan krijgen. Naast voorzitter Jat Clayton zijn er een viertal commissarissen binnen de SEC welke gezamenlijk bepalen of een financieel product doorgang zal krijgen.

Vorige week werd de Winklevoss Bitcoin ETF afgekeurd door de commissie. Hester Peirce was het niet eens met het besluit.

Hester Peirce is pas in januari dit jaar aangetreden als commissielid. Ze geeft aan dat ze zelf geen Bitcoin bezit, aangezien dit vooral lastig is om te combineren met de rol van commissaris. Wel geeft ze aan groot fan te zijn van innovatie.

Als het aan haar lag, hadden de Winkelvoss broers groen licht gekregen. Nog altijd zijn er meerdere aanvragen voor een Bitcoin ETF. Vooral de aanvraag van VanEck is de belangrijkste. Vooral omdat VanEck een gevestigde naam is, is er een behoorlijk grote kans van slagen.

Half augustus krijgen we meer duidelijkheid over de goedkeuring van de sec. Het is een kwestie van tijd voordat de eerste ETF groen licht zal krijgen.

Bron Technieuws

By |2018-08-07T06:51:23+00:00augustus 7th, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie