Huobi breidt uit naar Japan

//Huobi breidt uit naar Japan

Huobi breidt uit naar Japan

Huobi gaat zijn handelsdiensten naar Japan uitbreiden uit, door BitTrade, een gelicentieerde cryptocurrency exchange, over te nemen.

Overname

Dit blijkt uit een aankondiging vanuit Huobi. Hierin verteld Huobi dat zijn dochteronderneming, Huobi Japan Holding Ltd, een contract hebben ondertekend samen met de eigenaar van BitTrade, Eric Cheng. Hierin neemt Huobi Japan Holding Ltd een meerderheidsbelang in het bedrijf van Eric Cheng.

Momenteel is BitTrade één van de in totaal 16 gelicentieerde beurzen in Japan. Tevens is de onderneming lid van de Japanse Virtual Currency Exchange Association (VCEA). Hoeveel Huobi betaalt voor de organisatie van Eric Cheng is niet openbaar gemaakt.

Dominantste speler

Hoewel het officiele bedrag niet openbaar is gemaakt, kan men er vanuit gaan dat dit geen kleingeld is. Zo heeft Cheng afgelopen juni naar verluid 100% van een gelicentieerde handelsorganisatie; FX Trade Financial, aangeschaft voor een bedrag van $50 miljoen (€43 miljoen).

De financieel directeur van Huobi voegde het volgende aan de overname toe:

“Door gebruik te maken van het leiderschapsteam van BitTrade en de licentie die is goedgekeurd door de overheid van Japan is dit pas het begin van de evolutie. Wij willen BitTrade maar al te graag laten uitgroeien tot de dominantste speler voor cryptocurrency in Japan.”

Bron Newsbit

By |2018-09-13T05:19:47+00:00september 13th, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie