Op Twitter heeft de bedenker en oprichter van de Cardano (ADA) blockchain een kleine uithaal gedaan naar Vitalik Buterin, een van de oprichters van het Ethereum (ETH) netwerk.

Het is interessant om op te merken dat de Amerikaanse ondernemer, Hoskinson, ook een mede-oprichter was van het Ethereum blockchain platform. Op 17 mei wendde Hoskinson zich echter tot Twitter om een brutale opmerking te maken over het netwerk van zijn voormalige partner.

De post was een reactie op Buterin’s reeks van Tweets waarin hij beraadslaagde over de tegenstrijdigheden die hij had over Ethereum, gedecentraliseerde financiën (DeFi), en democratie in het algemeen:

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Artikel-nieuw-design-2-1-1024x523.png
Maak een account of ga naar trading bot.

Twijfels over ADA

Ondertussen heeft Hoskinson, de Chief Executive Officer van IOHK, in reactie op tegenstanders die ADA een “scam” hebben genoemd, nogmaals verduidelijkt dat Cardano niets te verbergen heeft.

In de nasleep van de “instorting” die de UST doormaakte, wat resulteerde in het in elkaar storten van het Terra ecosysteem, zijn er zorgen geuit over stablecoins waaronder Deus Finance’s stablecoin Dei (DEI) die zijn pin verloor en zorgen over cryptocurrencies in het algemeen.

De bezorgdheid dat het ecosysteem van Cardano verschillende sleutelcomponenten mist, is de laatste tijd opnieuw in de schijnwerpers komen te staan.

Hoewel ADA wordt gewaardeerd op meer dan $20,1 miljard, heeft zijn DeFi ecosysteem een totale waarde afgesloten (TVL) van meer dan $137 miljoen, critici beweren dat Terra’s ecosysteem een TVL had van meer dan $30 miljard toen het op zijn hoogtepunt was.

Met het oog hierop onthulde Charles Hoskinson wat misschien als de belangrijkste factoren beschouwd kunnen worden die geleid hebben tot de uitbreiding van het ecosysteem van Cardano: “Jaren van vooruitgang, bouwen, en een enorme gemeenschap.”

Op dit moment zijn er 937 projecten in ontwikkeling op Cardano, wat een stijging is ten opzichte van het vorige aantal van 925. Cardano heeft onlangs de lancering van vierentachtig nieuwe projecten verwelkomd, terwijl het totale aantal non-fungibele tokens (NFT’s) projecten is toegenomen.

Word lid van de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen en kom naar de Telegram om mee te discussiëren.