Cardano (ADA), heeft een opleving ervaren als gevolg van de recente bounce van Bitcoin, die grotendeels kan worden toegeschreven aan de aankondiging van Jerome Powell dat de balansverkorting, of kwantitatieve versoepeling, waar de regering op hoopte, niet zal plaatsvinden.

Met name de cryptocurrency markt lijkt verder naar voren te worden gedrukt door de aanhoudende lage rentetarieven, wat ook een impact heeft op de prijs van ADA. Cardano heeft in de afgelopen 24 uur een stijging van meer dan 11% gezien, wat het hernieuwde vertrouwen in de markt weerspiegelt.

In combinatie met het bullish sentiment, voorspelde een NeuralProphet’s PyTorc-gebaseerd prijsvoorspellingsmodel, ook bekend als een hybride voorspellingsraamwerk getraind met standaard deep learning methoden, dat ADA $3,60 zou bereiken tegen 1 maart 2022.

Voorspelling ADA-prijs/dag. Bron: Cardano Blockchain Inzichten
Maak een account of ga naar trading bot.

Het prijs voorspellingsmodel is voor elke dag van 1 juli 2021 tot 1 juli 2022, en hoewel het geen nauwkeurige indicator is voor toekomstige prijzen, is het een gedurfde voorspelling voor het gedecentraliseerde actief, omdat de beweging van de verwachte prijsgolf op vergelijkbare wijze de schommelingen van de werkelijke ADA-prijs heeft gevolgd, inclusief de recente bodem voor Cardano. Historisch gezien waren de voorspellingen relatief accuraat.

CoinMarket Gemeenschap voorspelt $ 2,28

In tegenstelling tot het algoritme, heeft de prijsvoorspelling van de Cardano-gemeenschap voor eind februari ADA op $ 2,28, een stijging van 78% ten opzichte van de huidige prijs, maar ver weg van de algoritmische voorspelling van $ 3,60.

Sociale Cardano prijsvoorspellingen januari, februari en maart Bron: CoinMarketCap.com

Crypto datastatistieken platform CoinMarketCap’s ‘Price Estimates’-tool stelt gebruikers in staat om prijsvoorspellingen te doen voor de komende zes maanden en te zien wat andere mensen er in real-time van vinden. Op het moment van publicatie hebben 58.020 personen gestemd om tot een schatting van de mediane prijs te komen.

Momenteel is de prijs van Cardano $ 1,27, een stijging van 10,26% in de afgelopen 24 uur en een daling van 4,08% in de afgelopen week met een totale market cap van $ 42,6 miljard.

1-daagse Cardano koersgrafiek. Bron: CoinMarketCap.com
Bitvavo
Koop voordelig 156 verschillende cryptocurrencies bij Bitvavo waaronder Cardano (ADA).

Cardanos bereikt doel van 1 miljoen geplante bomen

Onlangs meldden we dat de Cardano Foundation, een non-profitorganisatie die de vooruitgang op het Cardano-netwerk bijhoudt, in het weekend zei dat een restauratie-inspanning met behulp van de cryptocurrency ADA zijn oorspronkelijke doel van het planten van meer dan 1 miljoen bomen heeft bereikt.

De Cardano Forest inspanning is onderdeel van een groter streven van Cardano om een blockchain te vestigen die klimaat-positief is.

Cardano, bijvoorbeeld, is een proof-of-stake blockchain-technologie die wordt gebruikt om de blockchain te onderhouden. Het vertrouwt op netwerk “stakers” die hun tokens vastzetten op publieke nodes om de blockchain draaiende te houden. In vergelijking met typische mijnbouwprocessen blijkt dit milieuvriendelijker te zijn.

Word lid van de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen en lees hier meer Crypto nieuws.