Angst, onzekerheid en twijfel zijn de grootste vijanden van investeerders en handelaren. Wanneer deze emoties opkomen als gevolg van economische, politieke of marktomstandigheden, neemt de volatiliteit toe en wordt het rommelig.

Weten dat een fase als deze nadert, kan stressvol zijn. In een tijd waarin we allemaal voor zoveel uitdagingen staan, COVID, en het besluiteloze gevoel dat we allemaal rond verkiezingen krijgen, is het laatste dat iemand nodig heeft meer stress met markten, maar niemand wil een goede kans op winst laten liggen – dus wat is het antwoord? Met Covesting op PrimeXBT kunnen beleggers en handelaren die markten beu zijn of een pauze zoeken van de stress, andere bekwame strategiemanagers volgen in de kopieer handel module en hen de achtbaanrit die voor u ligt te laten afhandelen.

Hier is hoe:

2020 in vogelvlucht: een voortdurende pandemie en politieke nachtmerrie

Elk moment wordt er eindelijk een beslissing worden genomen tussen de Amerikaanse president Donald Trump en voormalig vicepresident Joe Biden over wie de komende vier jaar president wordt. Trump, een polariserende kracht in de VS, aangezien de republikeinse kandidaat het vennootschapsbelasting klimaat gunstig zou houden voor aandelen, terwijl een “blauwe golf” Biden-overwinning een sell off kan veroorzaken. Biden die momenteel aan leiding in de peilingen staat, zou de aanleiding kunnen zijn voor de sell off van grote Amerikaanse aandelenindices zoals de Dow Jones, S&P 500 en Nasdaq.

De opschudding heeft mogelijk ook een pauze ingelast voor de opmars van Bitcoin voorlopig, en totdat de lucht is verdwenen van verkiezings gerelateerde angst, onzekerheid en twijfel, zelfs de cryptocurrency en goud – twee toppresteerders in 2020 in het licht van de pandemie – staan onder druk.

Omdat er een kans van 50/50 is dat een van de kandidaten wint, zijn er ook twee totaal verschillende uitkomsten voor markten. De stimulans na de verkiezingen is ook een factor die de markten in de nabije toekomst nog meer een rotsachtige rit zou kunnen maken, maar met de volatiliteit komen kansen. De enige oplossing waarbij u nog steeds kunt profiteren van de komende storm, maar ook de stress tot een minimum beperkt en u in plaats daarvan concentreert op de politiek, de pandemie en de komende feestdagen in plaats van al uw tijd te besteden aan het in kaart brengen, alleen om zoveel mogelijk tijd te riskeren iets anders hebben uitgegeven aan een verlies.

Profiteer van markt turbulentie en beleg zorgeloos met Covesting op PrimeXBT

Laat anderen het voor je doen en in plaats daarvan die stress op je nemen, met Covesting op PrimeXBT. PrimeXBT is een bekroond handelsplatform dat CFD’s aanbiedt voor de handel in aandelenindexen, forex, grondstoffen en cryptovaluta dat dit jaar de Covesting module voor het verhandelen van kopieën aan de wereld heeft geïntroduceerd.

Het innovatieve peer-to-peer-netwerk van volgers en bekwame strategiemanagers combineert de twee verschillende soorten investeerders en handelaren voor synergetische winsten. Strategiemanagers doen waar ze goed in zijn en verdienen tegelijkertijd een korting op het eigen vermogen van volgers. Volgers kunnen achterover leunen en een beetje ontstressen, terwijl ze de marktbewegingen niet missen tijdens zo’n turbulente fase, maar hoeven niet zelf in met haaien gevulde wateren te zwemmen.

Het volledig transparante wereldwijde klassement van Covesting staat vol met strategiemanagers die aandelenindexen, bitcoin, goud, olie en meer dan 50 andere activa verhandelen op het PrimeXBT-handelsplatform. Long- en shortposities laten deze strategiemanagers profiteren van welke richting de markten ook gaan, en risicobeheer tools en technische analysesoftware die in PrimeXBT is ingebouwd, betekenen dat de strategiemanagers die klaar staan ​​om te worden gevolgd, alles tot hun beschikking hebben om zich voor te bereiden, uit te voeren en erop te reageren. wat er ook gebeurt rond wat misschien wel de meest kritische verkiezing van onze tijd is.

Covesting copy trading is beschikbaar voor iedereen met een gratis PrimeXBT-handelsaccount. Open de jouwe vandaag om de angst, onzekerheid, twijfel, besluiteloosheid en alle andere stressfactoren te vermijden die gepaard gaan met een verkiezing en een pandemie.